Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nos, szerintetek jól terveztem meg a randit? Bocsánat, ha a következő sorok hülyén fognak hangzani, csak összejött életem első randija és szeretném, hogy minden patent legyen. Azt beszéltük meg, hogy könyvtárba megyünk mert Mi nagyon szeretünk
Olvasni és elég jól el tudunk beszélgetni a könyvekről. A könyvtár után meglepetésként terveztem, hogy elhívom egy forró csokira és utána megkérdezem, hogy hazakísérhetem-e. Szerintetek ez jó vagy tegyek bele valami extrát még?
Mind a ketten 16 évesek vagyunk
Jónak tekinthető.
Különösen biztató, hogy rákérdezett,lesz-e folytatása (vagy ezt Te kérdezted tőlünk? Akkor a "jó volt" után pontot kellett volna tenned.
Jól csinálod, csak így tovább, ne siesd el! mindennek eljön a maga ideje.
Ffi.
Csak így tovább, szurkolok! :)
Minden első randin érthető egy alap izgulás, főleg ha az abszolút első.
Ha ő kérdezte h "lesz-e folytatása" az jót jelent, mert szeretne több időt tölteni veled.
A lány részéről egyöntetűnek látom a helyzetet: szeretne veled szórakozni.
Ha baráti zónába sorol, akkor sem történik semmi vészes, mert sok baráti zóna végződik komoly kapcsolattal, akár házassággal is.
Az cseppet se izgasson, hogy ő már nem szűz, Te pedig még nem is csókolóztál. Idővel majd bevezet a szerelem világába. Semmit ne titkolj el előtte magadról, hadd lássa, hogy őszinte vagy vele szemben, ezért könnyen megkedvelhet. Menj nyugodtan vele a nagyobb társaságba is, legalább tapasztalatokat szerzel a társalgás módjáról.
Ne légy bátortalan, eddig mindent jól csináltál.
Hajrá, sok sikert!
Ffi.
Kedves Utolsó!
Nagyon szépen köszönöm a biztatás!(: Ment a zöld pacsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!