Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Most lepattintott?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most lepattintott?

Figyelt kérdés
Kétszer találkoztam a sráccal, mindkét randin jól éreztük magunkat, órák hosszat beszélgettünk. A második randi után neki haza kellett mennie külföldre, ahol már lassan 4 hónapja nem volt otthon. Írta neki, hogy nem akarom zavarni, erre azt írta nem zavarom, de másnap írta, hogy sok dolga van, de keresni fog. Még utána beszéltünk pár napot, igaz nem sokat, de úgy köszönt el, hogy Boldog Ünnepeket kíván és tényleg fel fog hívni. Erre én is csak annyit írtam, hogy Kellemes Ünnepeket, ezt csak így beszívezte.Azóta nem beszéltünk, ez olyan 1 hete lesz lassan, de még mindig nincs Magyarországon. Amúgy se szoktunk sokat beszélni online, mert nem szereti.Mielőtt elváltunk mondta is, hogy nem fog tudni hívni, mert külföldi száma van kint. De nem tudom nekem olyan rossz érzésem van ezzel kapcsolatban.

2021. dec. 29. 12:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
8%
ja
2021. dec. 29. 13:42
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Most van egy csaj akivel írogatok, néha be szívezgetjük egymás irományát, nincs ebben semmi, nem hiszem hogy lepattintott volna.
2021. dec. 29. 15:36
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Előbb utóbb úgyis kiderül.

De miért nem írsz rá hogy akkor most mi van?

2021. dec. 29. 15:53
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy lenne értelme-e írni neki....elvégre külföldön van végülis érthető, hogy most nem velem akar foglalkozni csak azért mégis zavar.
2021. dec. 29. 16:02
 5/13 anonim ***** válasza:
67%

Édes istenem, pont azért írjál már neki, főleg ha ez zavar.

Vagy szeretnéd hogy én írjak rá? (Úgyis mostanában mindenki engem talál meg hogy legyek közvetítő :D úgyhogy ha akarod téged is el válallak)

Egyébként 3-as voltam :)

2021. dec. 29. 16:36
 6/13 A kérdező kommentje:
Mikor beszéltünk és próbálkoztam kideríteni, hogy akar-e beszélni mindig mondta, hogy igen, de nincs ideje és majd jelentkezik. Meg hogy türelem, én úgy gondoltam, hogy majd ha visszajön Magyarországra akkor majd jelentkezik
2021. dec. 29. 17:12
 7/13 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem is írj neki, mondd el neki tisztán és konkrétan a problémád. Légy vele őszinte. :)

Remélem megoldódik!

Majd mesélj, hogy mi lett a vége

2021. dec. 29. 17:59
 8/13 anonim ***** válasza:
"Amúgy se szoktunk sokat beszélni online, mert nem szereti." - Nem lepattintott, csak neki nem pálya az online kommunikáció.
2021. dec. 30. 00:50
 9/13 anonim ***** válasza:
74%
Írj neki és kérdezd meg tőle. Nem biztos, hogy pattintott, az is elképzelhető, hogy nem volt ideje vagy ahogy említette: nem szereti az online kommunikációt.
2021. dec. 30. 06:56
 10/13 A kérdező kommentje:
De egy hétig nem is keres… nekem ez olyan fura, de majd lehet írok neki vagy nem tudom…nem akarok tapadni
2021. dec. 30. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!