Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ha olyan szakra megy tanulni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha olyan szakra megy tanulni 19 évesen valaki, ahol 95%+ a fiúk aránya, akkor azután 17-18 éves középiskolás csajokkal hol, hogy tud ismerkedni?

Figyelt kérdés

2021. dec. 22. 14:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
31%
Tinder, Facebookos randi cucc meg a többi
2021. dec. 22. 15:34
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Én színjátszóra és táncra jártam a sulin kívül és minden gimi utáni barátnőimet ezeken a helyeken ismertem meg. Két 17 éves és egy 19 éves lány.
2021. dec. 22. 15:50
 3/13 anonim ***** válasza:
69%

Kell egy másik suliból egy társosztály, ahol ugyan ez az arány csak a lányok javára.

Bár lehet, hogy a mai szivárvány világban teljesen mindegy.

Az én időmben viszont még ez volt a normális.

A sulinkban volt kb. 7 lány összesen abban az 5 évben, amíg oda jártam.

2021. dec. 22. 18:50
 4/13 anonim ***** válasza:
Pl.: középiskolág közelében.:)
2021. dec. 22. 23:36
 5/13 anonim ***** válasza:
*középiskolák
2021. dec. 22. 23:36
 6/13 A kérdező kommentje:
Hogyhogy középiskolák közelében, utolsó óra után útonállóként kell elkérni a csajok számát a suli utcájában szólítgatva sétáló csoportjukat, meg a sulihoz közeli tömegközlekedési megállóban kérdezgetni hogy szia cica van gazdád? Mi az hogy társosztály, importálnak csajokat egy teljesen más képzésről az őket nem érdeklő óráinkra? Színjátszóra kevesen és általában csúnya lányok járnak, nem? Hip-hopra meg mi a szöveged minek jársz a 10-19 éves csajok közé leselkedni 19 évesen, mert táncos akarsz lenni a most tanult szakmád mellett még?
2021. dec. 23. 14:35
 7/13 anonim ***** válasza:

A társosztállyal összejártok bulizni.

Általában a középsulinak van klub helyisége. Ha nincs, akkor kell egyet csinálni.

Hol ti mentek az ő sulijukba, hol ők jönnek.

Tanári felügyelet mellett.

Mi elektronika szakra jártunk, a társosztály meg fodrászatra.

Az, hogy milyenek a lányok, ízlés kérdése.

Értelemszerűen az ismerkedés a lényeg, nem a sarokban smaci, meg a rókagergetés, vagy az utód nemzés.

2021. dec. 24. 23:12
 8/13 A kérdező kommentje:
Mi az hogy társosztály meg rókagergetés? Mitől, miben "társ" egy teljesen idegen képzésre járó idegen csoport? Mikor volt ez? Hogyhogy ők jönnek a sulitokba, hogy állnak egyáltalán veletek szóba? Ha mondjuk bűnügyi, informatikai, mérnöki szakra mész, akkor hogy mész középiskolába bulit szervezni, mondod a portásnak hogy nem ismersz senkit de szeretnél csapni egy hatalmas bulit a tornatermükben és ehhez kéred az igazgató engedélyét meg egy tanár túlórázását este, jövő héten pedig szeretnéd meghívni a gimnazista csajokat hatalmasat bulizni az Óbudai, vagy a Műszaki Egyetem tornatermébe? Vagy ha valami fizikai munkás OKJ-ről van szó, akkor átmész egy vadidegen középiskola portását fűzni, hogy a közeli abroncsgyártó tanfolyamon tanulsz és hogy ott kevés a csaj, ezért engedjen be hozzájuk a középiskolájukba csajozni? Fodrászat is hogy jön ide, hogy jár egy 17 éves csaj fodrásképzésre, ha csak érettségi után lehet két éves fodrászképzésre beiratkozni?
2021. dec. 26. 14:16
 9/13 anonim ***** válasza:
63%

Majd, ha 19 éves leszel, akkor tudni fogod, de legalábbis tudni fogod, hol kérdezd meg.

10 évesen nem kell ilyenen gondolkodnod.

2021. dec. 26. 21:19
 10/13 A kérdező kommentje:
Kilenc év múlva középiskolák körül leselkedve talán te is becsajozol egy rendőrnővel. :D
2021. dec. 26. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!