Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányként kezdeményezni ilyen szituációban?
Szóval körülbelül 5 hónapja megismertem valakit egy ifi csoportban és kétszer beszélgettünk körülbelül 2 órán keresztül és nagyon jól éreztük magunkat, nagyon hamar eltelt az idő egymás társaságában.
Aztán a beszélgetések után sokáig nem történt semmi, kicsit úgy vettem észre mintha ignorálna, viszont előtte minden alkalmat kihasznált hogy elkapja a tekintetem meg nagyon kedves volt.
Szóval ez egy kicsit összezavart és rosszul is esett mert én nagyon kegkedveltem.
Szóval a covid miatt megszűnt a csoport, valószínűleg elég sokáig így marad, és én meg gondolkoztam hogy el hívjam -e lányként én valahova.
Kávéra meg ilyesmire nem szeretném, azért az mégiscsak kellemetlen lenne, valami frappáns ötlet kéne, de azt se tudom megtegyem -e egyáltalán.
Félek a vissza utasítástól, és ha nemet mond az a csoportra is kihatna, akkor nyilván nem mennék már el olyan szívesen, pedig nagyon jól érzem magam ott.
Kicsi segítség lehet hogy mindketten 20 évesek vagyunk.
Valami tanácsotok van esetleg?
A válaszokat előre köszönöm :)
Nem gáz kezdeményezned, a 21. században vagyunk.
Én fiúként az örömtől csattannék ki, ha egy lány elhívna valahova.😀
Szerintem nyugodtan kezdeményezz,
elég az is ha elhívod négyszemközt beszélgetni.
Aztán meg lesz ami lesz.
De ha tényleg kereste a tekinteted az jó jel. Na mondjuk azért ez nem annyira igaz, velem is volt ilyen hogy "szemezett" velem még minden, de mégsem kezdeményezett, szóval azért egy próbát megér.
Köszönöm a válaszokat, segítettek :)
Akkor ha sétálni elhívom az jó ötlet?
Más nem nagyon jut eszembe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!