Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Igazából most mivan???? Eltév...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igazából most mivan???? Eltévedtem. Tobb lent

Figyelt kérdés

Gimibe járok ahol van egy nálam evvel fiatalabb lány.

Egy ideje látom, hogy "figyel, néz" engem.

Folyoson akar mikor eljön mögottem szimplán hozzam nyomúl. Buszon engem hesszel ahol még a barátnőjét is oda küldte hozzám, hogy mi a nevem mert nem ismert fel meg stb.

Folytatódik az esemény ahol a lánytól elvették a lufiját ezért adtam neki egyet.

Majd írtam neki, hogy vigyázzon rá.

Szünetben amikor találkoztam a lánnyal azt mondta, hogy "amugy te zaklatsz engem" (nevetett és mosolygott)

Barátnőjével -beszéltem és ő oda jott kérdezgetni, hogy mégis mit beszélek az ő barátnőjével?

Szóval most gondolkozom,hogy írjak-e neki vagy se?

Bejön a csaj..

(Kérlek a " hülye vagy" és társai válaszokat kerüljük)

Köszi a KULTURÁLT MEGJEGYZESEKET.

//telo

2021. nov. 26. 23:15
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Ezek egyértelmű jelek arra hogy tetszel annak a lánynak szóval egy ilyen lehetőséget butaság lenne eldobni.
2021. nov. 26. 23:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagy az esélye annak, hogy tetszel neki. Szerintem inkább előben jobb ezt csinálni, de ha online bátrabb vagy, akkor írhatsz is neki.
2021. nov. 26. 23:55
 3/7 anonim ***** válasza:
28%
Nem vagy hülye csak te vagy a legéletlenebb kés a fiókban... simán kéne dugd a buliban már szünetben mert bejössz neki. Szedd össze magad
2021. nov. 27. 00:01
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne támadjátok már be a srácot, 16-17 lehet max, ebben a korban még tök okés, hogy nem veszi a lapot.
2021. nov. 27. 05:39
 5/7 anonim ***** válasza:
74%

#5 vagyok

Igen, a lány totál kiszemelt magának. Nem kell félned, sőt, sugározz önbizalmat, azzal totál megnyered a csajt. Írj neki!

Sok sikert!

2021. nov. 27. 05:39
 6/7 anonim válasza:
100%
Nektek mindenképp össze kell jönnötök, csak mondom :D
2021. nov. 28. 18:08
 7/7 A kérdező kommentje:

6-os

Minden féle képpen :D

2021. nov. 30. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!