Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány, aki bejön. Mit csináljak? Bővebben lent.
Menjetek egy kávézóba, vagy valami hasonló helyre, hogy tudjatok beszélgetni. Moziba semmiképpen, mert az nem jó első randinak.
Sok sikert! Majd írd meg, hogyan sikerült!
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
Olyan helyre vidd ahol egymásra tudtok figyelni. És igen,moziba ne!
A lányok sétálni is szeretnek. A lényeg,hogy érezze,hogy figyelsz rá.
Sok sikert!
Hopsz, lehet rossz kérdésre írtam ezt a választ :D
Több ablak volt megnyitva :P
Egy virágot azért illik, vörös rózsa mondjuk elég unalmas, tudd meg milyen virágot szeret és olyat vigyél neki.
Sziasztok!
Megvolt a találkozó. Végül nem vettem neki semmi ajándékot, mert nem igazán volt időm, virágot meg inkább egy későbbi randira gondoltam. Csokit meg azért nem vettem, mert nem tudtam, hogy mit szeret. Délután találkoztunk, és egy kávézóba mentünk. Ott én fizettem az ő részét is. Nagyjából 1,5 órát voltunk ott, aztán hazakísértem. Megkérdeztem, hogy lenne-e kedve még találkozni velem, és azt mondta, hogy igen, aztán megölelt. Szóval elvileg lesz folytatás. Köszönöm azoknak, akik arra bátorítottak, hogy hívjam el valahova. :) Viszont még egy kicsit segíthetnétek, ha van kedvetek. :D Második randira tudtok valami jó időtöltést ajánlani? Nem szeretném egymás után többször kávézóba vinni, mert az unalmasnak tűnhet. Sétálni szeret, de ilyen hidegben azért szerintem ez sem a legjobb program... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!