Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik városban vannak a legjobb csajok?
Szerintem szentendrén, sok szép lány van, de amúgy ez hülyeség. Tehát hogy nem országtol, varostol, falutol fugg, hogy ki szép és ki csúnya, én németországba lakok, egy városba, és itt is vannak szépek is meg csunyák is, tehát nem a város falu meg az ország dönti ell, hogy "napetikém, itt csak szépek vannak"
"Ide meg ne gyere, mert itt meg csunyák" nem, ez nem így van.
Mindenhol van szép is meg csúnya is, és ezt még kiegészíteném azzal is, hogy ízlés kérdése. Ami szerintem szép, az lehet szerinted nem.
Viszont Budapesten mivel rengeteg ember él, elég változatosak is (kivéve a tömegp*csák), így ott valószínűbb hogy találsz olyat, aki neked tetszik, de ez nem zárja ki, hogy máshol ne találnál.
Az egyetemi városokban általában több a fiatal, az ország több részéről is érkeznek, így nagyobb a változatosság.
De a kérdés amúgy marhaság, hiszen mi az, hogy "jó csaj"? Budapest pl. tele van "jó csajokkal", ha csak a külső számít, de ha értelmes, kedves és jószívű társat keresel, akkor kisebb, de koncentráltabb merítésből szerintem könnyebb rábukkanni a neked valóra.
Mióta Budapesten élek mindig racsodálkozom mennyi jó nő van az utcán.
Persze ez nem meglepő, ha azt nézzük, hogy százszor annyi embert látni itt naponta, mint bárhol máshol az országban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!