Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ne legyen kínos?
Van egy csaj osztálytársam aki bejön. Ő ilyen mindenkivel kedves csaj, és velem is az volt. Lehet nem szoktam ehhez hozzá és azért kezdtem el crusholni, meg jó nő is, az elmúlt két hónapban többször is fantáziáltam rá, meg néha dumáltunk chaten, ahol nyitottnak tűnt egészen. Na szóval pár napja úrrá lettem magamon és elhívtam randizni, de udvariasan nemet mondott. Azóta is kedves velem és nem változott ezen az osztálytársi haverságon semmi, de nekem ég a pofám, nagyon szarul érzem magam emiatt. Ez a harmadik alkalom zsinórban, hogy kioffolnak. Hogy ne érezzem magam ilyen lábtörlőnek?
18F
Most ha normálisan közölte, hogy nem akar randizni veled és amúgy nem lett semmi következménye akkor pontosan miért is lettél lábtörlő? :D Némileg azért túlreagálod.
Csak hogy érezd a viszonyítást: csaltak már meg egy napszemüvegért? Ismerek olyat akit igen... na melyikőtök járt szarabbul?: D
Ez az élet egyik velejárója.
Kedvesen hárította az udvarlásodat, de a haverságot megtartotta.
Te persze csalódtál, és ez természetes . Kudarcként éled meg . Ez is.
De ezek által az élethelyzetek által is megtanul az ember:
- veszíteni
-felülemelkedni
-nem önmarcangolni
-nem megaláztatásnak megélni.
Mert lesznek még ilyenek szerelemben, munkában, stb. az életed számos területén.
Húzd ki magad! Megvolt az első “nőügyed”. Nem jössz össze, de nyerték egy aranyos, kulturált havernőt. Így fogd fel.
Legközelebb könnyebben fog menni. Lazán, humorral, eleganciával.
👍
4-es vagyok.
“Csak kínos tudni hogy tudja hogy beindulok rá.”
.
Dehogy! Miért kínos?! Neked tetszik. Neki ez jólesik, de nem tehet arról, hogy fordítva nincs így.
Ne blamáld magad emiatt. Hívd meg a büfébe egy sütire, üdítőre.
De ne kövesd el a hibát, hogy a szeme előtt kezdesz más lánynak csapni a szelet. Az nagyon gyerekes és otromba lenne. Egy férfinak legyen tartása. 😏
Normális amit érzel és a sorozatos offolások ahhoz vezetnek, hogy nem fogsz merni próbálkozni. Egy dolgot tudsz, hogy megtalálod személy szerint te hogyan tudod leperegtetni ezeket magadról, hogy ne fájjanak annyira, hogy ne vedd magadra őket.
Sokkal könnyebb mondani persze, de egyébként beleőrülnél. A lányoktól meg jön a sírás, hogy miért nem próbálkozik senki? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!