Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel együtt járunk németre. Nem beszéltem vele, ott nem is lehetne az osztályban, meg emberi kapcsolatok terén nagyon pocsék vagyok... Szerintem én is tetszek neki, már nézett azelőtt is, meg egy "kasztban" vagyunk. Szerintem méltó vagyok hozzá. Ő ilyen csendes típus. Engem meg mindenki antiszociálisnak tart, pedig nem vagyok az, csak félek beszélni(dadogok). Mit csináljak? Írjak rá? Hogy? Mit?
16 f
2021. okt. 20. 21:43
11/18 anonim válasza:
de amúgy tényleg. segíts nei a háziban, dicsérd meg hogy jól néz ki. KERESD A TÁRSASÁGÁT, ne akarj friendzoneba sülyledni.
12/18 A kérdező kommentje:
De hol találkozzak vele? Minket itt erdélyben hazaküldtek a suliból egy két hetes vakációra. Szóval az iskolában nem tudok.
2021. okt. 21. 22:01
13/18 anonim válasza:
akkor msn fb. számát elkárted már?
14/18 A kérdező kommentje:
Lehetek a "barátja"!! Erre vágytam!!
Amúgy visszautasított, de pozitívum, hogy beszélgetésbe tudtam vonni úgy, hogy semmi indoka nem volt arra, hogy velem beszéljen. Tehát voltam annyira jó beszélgetőtárs, hogy felkeltettem az érdeklődését
2021. okt. 22. 12:38
15/18 anonim válasza:
túl gyors voltál. az hogy kérd el a számát nem azt jelenti hogy kérd meg legyen a barátnőd, ezt lassabban kell.
16/18 A kérdező kommentje:
Van barátja. De honnan az istenből kellett volna tudjam? Nem mondta. Meg szerintem ő sem sejtette a szándékomat, mert barátilag beszélgettem vele
2021. okt. 22. 20:47
17/18 anonim válasza:
van barátja? na és? attól még haverkodhatsz vele majd később összejössz vele
18/18 A kérdező kommentje:
Igazából nem is tetszik annyira, csak ki akartam próbálni, megy e nekem ez a barátkozás.
2021. okt. 23. 08:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!