Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bámul folyton?
Volt egy csaj akivel régen dumáltunk. Megszakadt a kapcsolatunk már nem is tudom mi miatt, és évek óta nem beszéltünk. Viszont mikor karantén után visszajöttünk suliba nagyon bámult, szemeztünk egy csomót szóval azt hittem ez úgymond jelzés szóval ráírtam, de leláttamozott. Nem mondom elég szarul esett, mert úgy nézett hogy a haverjaim is észrevették, aztán meg baszogattak vele hogy na mi van kioffolt a kiscsaj meg minden. Utána szerencsére nyár lett szóval a kínosságot így el lehetett kerülni, de most visszajöttünk a suliba és semmi nem változott! Akárhányszor összefutunk ilyen bocs a kifejezésért de 'fektess meg' szemekkel néz rám tök sokáig. És minden egyes alkalommal. Eléggé paráztam attól hogy esetleg kiderül h ráírtam de szó szerint senki nem tud róla, szóval nem pletykálta el ami történt, és nem gúnyolódott rajtam meg semmi. Csak bámul de tényleg úgy hogy a haverjaim is látják és nem csak beképzelem. Erre van bárkinek racionális magyarázata?
18 éves fiú
Kérdező: lett azóta valami?
Nekem az jutott eszembe, hogy a "fektess meg"-et esetleg csak te láthattad annak, közben valójában a "kelletem magam"-szemek lehettek. Lehet hogy még mindig szűz, de mivel ez a legtöbb helyen az ő korában már cikinek számít, nehezen lép ki a komfortzónájából és lépéseket tenni, esetleg emiatt nem reagál, pedig lehet hogy tényleg tetszel neki.
Vagy csak simán szüksége van a flört érzésére esetleg mindenféle hátsó szándék nélkül, és rajtad 'praktizál'. :D
Idővel csak kiderül az ok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!