Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ideális randihely lenne?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ideális randihely lenne?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel Kristoaf koncerten ismerkedtem meg jobban, azóta közelebb kerültünk egymáshoz, szombaton lesz a következő randink délután, mert akkor ér rá. Ezután megláttam, hogy szombaton délután van Szabyest koncert. Szerintetek ez egy jel? Ha Kristoaf koncert tetszett neki, akkor Szabyest is tetszene?

Köszi a válaszokat előre is.

2021. szept. 21. 11:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt ilyenre nem lehet következtetni, másrészt nem jó randihely, mert hangos, tele van emberrel és ha már menne, akkor a zenére és az előadóra akar figyelni, nem rád. Plusz van egy borsos költsége is.

Jelek pedig nincsenek, ez egy hülyeség.

Olyan helyet válasszatok, ami barátságos környezet, viszonylag csendes és sokat tudtok beszélgetni.

2021. szept. 21. 12:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Így van, plusz nem egy jó rpogramot akarsz neki szerezni, hanem meg szeretnéd ismerni, nem?
2021. szept. 21. 12:58
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább olyan helyre mennék, ahol tudunk beszélgetni, mert ha tetszik valaki, akkor meg akarom ismerni, de lehet, hogy ő ezt szereti, szóval nem tudom. Mindenki más.
2021. szept. 21. 13:24
 4/4 anonim ***** válasza:

egyetértek az előzőkkel

23n

2021. szept. 24. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!