Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefekudtem egy lánnyal akinek van barátja(lejjebb)?
Egy ket hete ismertem meg egy lányt több kocsmazasnal együtt voltunk, flörtöltunk stb. Aztán egyik este nála kötöttünk ki, viszont ami a lényeg hogy egyáltalán nem olyan volt mint egy egyejszakas, nagyon megvan köztünk a kémia.
Azóta beszélünk messengeren is(ő írt először, hogy reméli nem érzem magam rosszul stb)
Most szerintetek mivan?hiszen van barátja, De csak pár hete.
(ekezetekert bocsi)
Pár hete van barátja és lefeküdt veled?
Azóta a barátjával is, ugye, tudod?
Kémia ide, kénia oda.
Mit akarsz tőle? Hogy legyen, akivel időbként egy buli után ágyba bújsz? Vagy komolyabbat?
Ha ilyen könnyen jön-megy az ágyakból ki-be, akkor a tiedből is.
Köszi az értelmes válaszokat:)
1)es még nem feküdtek le:D
2)es igazából nagyon igazad van:D
Jöhetnek meg vélemények
Amikor megismerkedtetek volt barátja. Aztán megismert Téged, elmentetek a lakására. Másnap ő írt, hogy reméli jól vagy. Azóta lehet, hogy búsul a fiúja. Ha pedig még nem, akkor a lány bizonyos akar lenni az érzelmeivel kettőtök irányában, aztán dönt.
Ffi.
7)es
Tulajdonképpen ő csalta meg velem a barátját de ők még nem feküdtek le
És most én nem tudom mi van kettőnk között így őszintén, hogy mit szeretne tőlem:D
Úgyhogy elhivtam megdumalni majd meglatjuk mit mondd
8/9 köszi a választ neked is!
Hát egyáltalán nem beszéltünk arról hogy ő most barátjához hogy viszonyulna
Remélem úgy van ahogy mondod!
Jöhetnek meg vélemények
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!