Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lefekudtem egy lánnyal akinek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefekudtem egy lánnyal akinek van barátja(lejjebb)?

Figyelt kérdés

Egy ket hete ismertem meg egy lányt több kocsmazasnal együtt voltunk, flörtöltunk stb. Aztán egyik este nála kötöttünk ki, viszont ami a lényeg hogy egyáltalán nem olyan volt mint egy egyejszakas, nagyon megvan köztünk a kémia.

Azóta beszélünk messengeren is(ő írt először, hogy reméli nem érzem magam rosszul stb)

Most szerintetek mivan?hiszen van barátja, De csak pár hete.

(ekezetekert bocsi)

2021. szept. 13. 01:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Pár hete van barátja és lefeküdt veled?

Azóta a barátjával is, ugye, tudod?

Kémia ide, kénia oda.

Mit akarsz tőle? Hogy legyen, akivel időbként egy buli után ágyba bújsz? Vagy komolyabbat?

Ha ilyen könnyen jön-megy az ágyakból ki-be, akkor a tiedből is.

2021. szept. 13. 01:21
 2/15 anonim válasza:
97%
Ha nem izgatott, hogy van barátja, mikor lefeküdtettek ezután se izgasson. Fölös ezen kattognod. Ha normális a lány otthagyja. De ilyenkor már benne van a pakliban, hogy veled is ezt fogja csinálni. És ez ott fog motoszkálni benned. Ez nem túl jó alapja egy kapcsolatnak. Nyugodtan érezd jól magad vele. De jobban jársz, ha nem szeretsz bele.
2021. szept. 13. 01:37
 3/15 anonim ***** válasza:
92%
Ezt hivjak ribizlinek
2021. szept. 13. 05:39
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Kettesnel a pont. Sokat ne várj tőle.
2021. szept. 13. 06:49
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
De gáz. Marmint a lanynak
2021. szept. 13. 09:43
 6/15 A kérdező kommentje:

Köszi az értelmes válaszokat:)

1)es még nem feküdtek le:D

2)es igazából nagyon igazad van:D

Jöhetnek meg vélemények

2021. szept. 13. 10:01
 7/15 anonim ***** válasza:
86%
Érhet is még, tehát nem biztos, hogy később is ilyen lesz, attól függ, hogy őt mennyire viselte meg lelkileg, hogy - én most nem is értem, hogy kihez de - hűtlen volt. S ő most mit akar, neki ez így jó, hogy kettőtökkel van egyszerre? El tudja képzelni, hogy holnap is lefekszik veled, s amúgy meg a másik sráccal jár? Ha így gondolja, az nem túl jó, tehát jó lenne, ha döntene köztetek, s akkor azzal lenne.
2021. szept. 13. 11:47
 8/15 anonim ***** válasza:
82%

Amikor megismerkedtetek volt barátja. Aztán megismert Téged, elmentetek a lakására. Másnap ő írt, hogy reméli jól vagy. Azóta lehet, hogy búsul a fiúja. Ha pedig még nem, akkor a lány bizonyos akar lenni az érzelmeivel kettőtök irányában, aztán dönt.

Ffi.

2021. szept. 13. 15:35
 9/15 A kérdező kommentje:

7)es

Tulajdonképpen ő csalta meg velem a barátját de ők még nem feküdtek le

És most én nem tudom mi van kettőnk között így őszintén, hogy mit szeretne tőlem:D

Úgyhogy elhivtam megdumalni majd meglatjuk mit mondd

2021. szept. 13. 19:30
 10/15 A kérdező kommentje:

8/9 köszi a választ neked is!

Hát egyáltalán nem beszéltünk arról hogy ő most barátjához hogy viszonyulna

Remélem úgy van ahogy mondod!

Jöhetnek meg vélemények

2021. szept. 13. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!