Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek tetszene ha egy fiú ilyen randira vinne?
Arra gondoltam elkérném apukám egyik autóját, ami egy pár éves mutatós menő autó, majd ezzel elvinném a lányt Balatonfüredre ahol tudok egy nagyon jó drága ilyen teraszos éttermet, aztán ezt direkt úgy időzíteném hogy már naplemente legyen, és ez után még sétálgatnék vele a parton, még meghívnám esetleg egy italra valahol. Majd ez után hazavinném.
Igazából ami csak aggaszt hogy az autóút ilyen 1 óra 40 perc körül van. Első randin szerintem kicsit gáz lenne eddig egymás mellett ülni egy autóban meg beszélgetni. Ti mit gondoltok erről? Vagy csak akkor vigyem ilyen randira a lányt ha már tényleg alakul vele valami? 18F
Szia! Ne haragudj, de egyetértek a 4-es válaszolóval. Egy lányt ne azzal nyerj meg, hogy menő kocsikkal furikázod a Balatonpartra és drága helyeken kajáltok. Van az a mondás, hogy a kevesebb több. Ebben az esetben teljesen igaz.
Sokkal többet ér, ha elviszed mondjuk csak simán piknikezni, és az idő alatt beszélgettek. A naplemente romantikus és azzal még nincs is baj, de ne a pénzeddel akard elcsábítani a lányt. Semmi baj sincs azzal, hogy még nem voltál randin, csak kissé tájékozatlan vagy a témával kapcsolatban, az a randiterv amit leírtál baromira felszínes, egy normális lány annak fog örülni, hogy időt tölthet veled, és ahhoz, hogy megismerjétek egymást beszélgetni kell, semmi szükség arra, hogy rengeteg pénzt elverj ehhez. De ha már itt tartunk, nem, az az 1 óra 40 perc egyáltalán nem sok idő, nagyon hamar eltelik ha valaki szimpatikussal beszélgetsz. Viszont egy első randin semmi sem garantálja, hogy egy hullámhosszon leszel a partnereddel, sajnos nagy esély van arra is, hogy esetleg mégse jöttök ki jól (ami már hamar megmutatkozik egyébként) szóval ilyen szempontból egy kocsiút nagyon nem ajánlatos. Ha már találsz egy lányt akivel hosszabb ideje randizgattok, akkor őt viheted messzebbre is, de akkor már figyelembe kell venned, hogy mi az amire ő vágyik, mert ez nem feltétlen egy drága étteremben evés.
De ha egy olyan lányt szeretnél magadnak, aki a pénzedért szeret és azért van veled együtt, mert apukádnak "menő" autói vannak amikkel drága helyekre viszed, akkor viszont tökéletes.
Azért itt sok félrevezető válasz van.
Nagyon igényes az ötlet és amit elérni akarsz vele,én élvezném.
Sokkal inkább mint azt hogy a fiú elvisz valahova ahol egy fillért is sajnál rám költeni,a legkiábrándítóbb az volt amikor szomjas voltam de még az innivalót is magamnak kellett fizetni,az nem férfi hanem kisgyerek.
Vidd el fagyizni, kávézni, sütizni, kajálni stb a városba inkább, hidd el, jobban fogjátok érezni magatokat.
Az ilyen ugorjunk le a Balatonra dolog szerintem inkább akkor jó ötlet, amikor már együtt vagytok.
Ez az autó elkérős dolog nekem nagyon olyan, mintha te is az a tipikusan "más f***ával verni a csalánt" felfogás, ami eléggé gyerekes. A csajnak ha bejössz, akkor nem csak egy szakadt Suzukival , de egy biciklivel is elmenne veled. :)
Miért kell ehhez Balatonra menni?
Hova valósi vagy?
Mert bárhol lehet teraszos étterembe menni, és naplementét nézni.
Pl.Budapesten a Gellért-hegy tökéletes erre. Előtte be lehet ülni valahova.
Nem értem miért kell ehhez autókázni?
Ez elsőnek túl hosszú út lesz.
Első alkalommal én nem ülnék be senki autójába órákat.
Tényleg jobb ötlet a Gellért-hegy.
Viszont ne viselkedj úgy, mint aki szórni akarja a pénzt, az nem népszerű a normális lányok között, viszont igen népszerű az aranyásók között. Te melyikre vágysz?
Szerintem az ötleted jó és ne változtass rajta.
Amúgy csak érdekességképpen az itteni lányoknak nem kell semmi elég beszélgetés stb vinned sem kell őket sehova.
Aztán mégis bármelyik ismerösömnek lett autója nagyobb keresete és csak úgy tapadtak rájuk a lányok.
Rajtad áll hogy nincs autód és leviszem sétálni parkba meg jó csendes fiú leszek vagy autóval viszem fizetek neki ezt azt lesz a szimpatikusabb gyakorlatban.
Én igazságot írok nem csillagszemű ábrándozást mint sokan a neten
A haverod nagyon jól ért lányokhoz hallgasd meg amit mond.
Itt rengeteg az álszent kamu szöveg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!