Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Srácként ki kell azt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Srácként ki kell azt mondanom, hogy randira hívok egy csajt és nem csak beszélgetni?

Figyelt kérdés

Van (volt) egy lány ismerősöm, akivel még régebben találkoztam, de nem engedte magát megcsókolni, hiszen (állítása szerint) talizni hívtam, nem pedig randizni. Mondanom sem kell, hogy ezek után nem kerestem többet.

Ezt tényleg külön ki kell emelni, hogyha egy alig ismert lányt elhívok kettesben talizni, akkor az egy randi? Vagy csak szimplán ezzel rázott le?

2021. aug. 23. 10:50
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
Ki kell emelni, hogy randi
2021. aug. 23. 11:22
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom, én akárhány sráccal randiztam, egy sem mondta hogy randi, mégis tudtam, ha randira mentünk, ahogy azt is, ha nem :D

Nah mindegy, legközelebb mondd, hogy elhívod randizni, akkor biztos nincs félreértés :D

2021. aug. 23. 11:37
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Annak a lánynak, aki alig ismer téged, előre tudnia kell, hogy ha majd pár órányival jobban ismer, akar-e veled csókolózni?

Igen, az a lány lehet, hogy szimplán lerázott, és az is lehet, hogy szimplán túl gyorsan mentek neki a dolgok, mert egy tali/randi után nem érezte úgy, elég jól ismert meg, hogy eldöntse, akar-e veled csókolózni.

2021. aug. 23. 11:40
 4/10 anonim ***** válasza:
87%
Nem muszáj, de jó ha kiemeled, hogy randi. Mert, ha csak úgy hívod el, hogy volna-e kedve találkozni és ha kedvel a másik fél, akkor is elfog menni találkozni, ha nem vagy az esete. Ha, alig ismert a lány, akkor így tudod nyomatékositani a szándékaid, hogy nem csak egy szimpla ismerkedős talit szeretnél, hanem randit.
2021. aug. 23. 11:58
 5/10 anonim ***** válasza:
85%
Miért, ha randi, akkor kötelező csókolózni?
2021. aug. 23. 12:19
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Velem még soha senki nem közölte hogy konkrétan randizni fogunk, mégis vettem a lapot. Szerintem inkább azért nem akarta hogy megcsókold, mert elsietted, a legtöbben még nem tartanak itt első randin.
2021. aug. 23. 12:20
 7/10 anonim ***** válasza:
36%

Amúgy, velem se közölte senki soha, hogy ez most randi.

Akkor ezek szerint én soha nem voltam randin...

2021. aug. 23. 12:24
 8/10 anonim ***** válasza:
88%

Nekem nem jönne le, hogy nem csak baráti találka, mert ha bejön a srác, félnék többet gondolni bele, ha nem jön be, akkor meg remélném, hogy nem több.

Szóval nálam jobb, ha kimondja a srác, hogy ez igen is egy randi lesz.

Másnak viszont első pillanattól kezdve lejön, nem vagyunk egyformák. Ha közlöd vele, hogy randi, akkor legalább nem rázhat le ezzel az ürüggyel

2021. aug. 23. 12:55
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem jöttél be neki, legközelebb randira hívd el a kiszemeltet mert így ha nem tetszel nem megy el,megkímélve magad
2021. aug. 23. 14:23
 10/10 anonim ***** válasza:
66%

1. Nem kell kihangsúlyozni, nem kell kimondani. Hiszen a közösen töltött időnek a lényege, hogy megismerjétek egymást.

2. Ha randira hívod, akkor sem kell "engednie", hogy megcsókold. Ha türelmesebb vagy, akkor lehet, hogy a 2. randi végén már engedte volna.

2021. aug. 23. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!