Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ráírhatok újra?
Na szóval az a helyzet, hogy van egy csaj aki régen bejött. Nem nagyon, csak úgy egy kicsit, főleg azért beszéltem vele mert akkor nagyon akartam egy barátnőt. De ahogy dumáltunk rájöttem, hogy annyira nem az esetem, lazábbra vettem a dolgokat, kevesebbet írtam, ilyesmi. Ő viszont szerelmet vallott nekem, ami eléggé hátrahőköltetett, de azért egy randira még elmentünk, viszont azután nekem nagyon kellemetlen lett ez az egész, mert ugye nem jött be annyira, szóval próbáltam kikerülni a dolgot, és nem léptem semmit, amíg meg nem sértődött.Én nem akartam tőle semmit, csak hogy legalább haverok maradjunk, de mindig felhozta ezt a randis témát a későbbi dumálásainknál is, ezzel pedig rohadtul kínos lett az egész, hiába próbáltam chillesen túllendülni rajta. Lényeg a lényeg, nem beszéltünk vagy két évig utána, és mostanában újra összefutottunk. Sokkal nyugisabbnak tűnt mint eddig, meg jobban is néz ki, és szívesen dumálnék vele, de nem tudom ezek után hogy fogadná. Vélemények?
18 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!