Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ráírhatok újra?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ráírhatok újra?

Figyelt kérdés

Na szóval az a helyzet, hogy van egy csaj aki régen bejött. Nem nagyon, csak úgy egy kicsit, főleg azért beszéltem vele mert akkor nagyon akartam egy barátnőt. De ahogy dumáltunk rájöttem, hogy annyira nem az esetem, lazábbra vettem a dolgokat, kevesebbet írtam, ilyesmi. Ő viszont szerelmet vallott nekem, ami eléggé hátrahőköltetett, de azért egy randira még elmentünk, viszont azután nekem nagyon kellemetlen lett ez az egész, mert ugye nem jött be annyira, szóval próbáltam kikerülni a dolgot, és nem léptem semmit, amíg meg nem sértődött.Én nem akartam tőle semmit, csak hogy legalább haverok maradjunk, de mindig felhozta ezt a randis témát a későbbi dumálásainknál is, ezzel pedig rohadtul kínos lett az egész, hiába próbáltam chillesen túllendülni rajta. Lényeg a lényeg, nem beszéltünk vagy két évig utána, és mostanában újra összefutottunk. Sokkal nyugisabbnak tűnt mint eddig, meg jobban is néz ki, és szívesen dumálnék vele, de nem tudom ezek után hogy fogadná. Vélemények?

18 F

2021. aug. 17. 14:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
75%
Felszínes fax, akarom mondani írj rá bátran, sok sikert barátom.
2021. aug. 17. 14:31
 2/14 anonim ***** válasza:
73%
Hagyd inkább.. eddig offoltad most meg jó nő lett és 2 év után csorog rá a nyáladd,szánalmas
2021. aug. 17. 14:38
 3/14 anonim ***** válasza:
13%
Miért ne? Te is változtál, értél, ő is változhatott. Hátha előnyötökre. Egy próbát megér.
2021. aug. 17. 14:40
 4/14 anonim ***** válasza:
76%
Remélem leszarja a fejed.
2021. aug. 17. 14:42
 5/14 A kérdező kommentje:
Nem értem, miért lenne felszínes ráírni most. Meg miért lenne felszínes, hogy ha mostanra bejön? Akkor egyszerűen kevésbé volt vonzó, szerintem az nem tesz valakit szar alakká ha nem jön be neki minden. Régen sem volt ronda csak nem mozgatott meg.
2021. aug. 17. 14:49
 6/14 A kérdező kommentje:
És egyébként elég fura volt, hogy szerelmet vallott, mert akkor még csak 4 hónapja ismertük egymást. Az szerintem mindenkit megijesztene.
2021. aug. 17. 14:56
 7/14 anonim ***** válasza:
75%
Ha ilyennel össze jön mint te meg is érdemli.. felszínes piskóta.
2021. aug. 17. 15:12
 8/14 anonim ***** válasza:
19%
Nyugodtan írjál rá! Ne törödj a negatív véleményekkel.
2021. aug. 17. 15:51
 9/14 anonim ***** válasza:
86%
Most is csak barátkozni szeretnél vele?
2021. aug. 17. 15:53
 10/14 anonim ***** válasza:
74%
Én csak nevetni szoktam az ilyen palikon mint te.. először kioffol 2 év mulva meg már kellenék neki.. önbizalomboostnál nem vagy több
2021. aug. 17. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!