Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » A lány aki tetszik most csak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lány aki tetszik most csak szórakozik velem, vagy csak nagyon szégyenlős?

Figyelt kérdés

Egy ideje beszélgetek egy lánnyal, és el akarom hívni randizni.

Viszont ez nem nagyon fog össze jönni, mivel elmondása szerint nem meri megkérdezni a szüleit.

A szülei nagyon szigorunak tűnnek, valami tipp hogy segíthetnék neki?

Vagy hagyjam az egészet?

2021. aug. 16. 11:09
 1/5 anonim ***** válasza:
69%
Hagyd.
2021. aug. 16. 11:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Akkor menjetek rövid randira, vagy a közelbe, amihez nem kell engedély.

Vegyél neki sütit a büfében.

Találékonyan, haver!

2021. aug. 16. 11:49
 3/5 anonim ***** válasza:
92%

Aha persze nem meri megkérdezni... Akkor mondja azt, hogy a Juliskával megy fagyizni, vagy akármit ahová elengedik, (hacsaknem 10 éves a kislány, akkor nem csodálom). Akikkel én eljárkáltam azoknak a szülei sose tudtak semmit, pedig nem csak malmozni mentünk a lányukkal.

Mondjuk nekik nem is kellett 2x mondani, szóval szerintem ha nem egy nagyon anyuapu kislánya, akkor így akar lekoptatni.

2021. aug. 16. 13:56
 4/5 A kérdező kommentje:

Lehívtam sétálni mikor elméletileg nem voltak otthon a szülei... És arra is nemet mondott, kár érte mert nagyon tetszett.

Köszönöm a válaszokat.

2021. aug. 17. 20:33
 5/5 anonim ***** válasza:

Sok szerencsét mással!

3-as

2021. aug. 17. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!