Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap talalkozok a barátommal, viszont megvan és félek. Mit tegyek?
Félek hogy amikor az ölébe ülök vagy ilyesmi megérzi és az elég ciki lenne még ha tudom hogy nem is hozná fel a témát. Abba már bele se merek gondolni hogy mi lesz ha atazok. Nem lesz a közelünkben mosdó meg semmi olyan hely ahol át tudnám cserélni (van egy kis elhagyatott helyünk ahová gyakran járunk)
Kérlek segítsetek hogy mit tegyek. Tampon nincs itthon az én méretemben és még nem is használtam szóval nem most szeretném elkezdeni.
A válaszokat előre is köszönöm!
Mi az, hogy "megérzi"?!
Ápolt, mindig naprakész nőn senki nem "érez meg" semmit.
Mindig minden szükséges tampon, szárnyasbetét, apró szappan, paprzsebkendők, stb.) ott van egy nőnek a táskájában, egy külön kis nesszeszerben a pótbugyijával együtt. Piros napokon meg nem szexelünk, ez alapvető higiéné és egészségvédő kultúra.
Ilyenkor nem üldögélsz az ölében. Menjetek sétálni, koncertre, moziba, kiállításra, egy vacsorára, stb.
Amit a kettes írt, azok legyenek nálad. Ha eldugott hely, akkor gondolom vannak arra fák, vagy bokrok és mögötte el tudod intézni. Meg mivel nem tudod hova kidobni így valami olyan táska féle is legyen nálad amibe bele tudod csomagolni a dolgokat.
Ez egy nőkkel járó dolog, biztos hogy megfogja érteni a barátod.
Illetve ne aggódj, nem fogja megérezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!