Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogyan vetessem eszre vele...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vetessem eszre vele finoman hogy bejon?

Figyelt kérdés
Igazabol kicsit labilis a tortenet mert nem vagyok benne biztos hogy tetszik de tetszik. Amikor vele beszelek osszeszorul a gyomrom es jonnek a pillangok. Sose talalkoztunk meg de beszelgettem vele sokat es lehet hogy neki lenne egy masik lany de kozben meg mondta h szep vagyok es van egy kedvenc kepe rolam meg kuld olelest ilyesmi? helo

2021. júl. 29. 01:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Finoman sehogy. Pont az ilyen kérdések elkerülése végett.

"Szia Béla. Az elmúlt időben kezdek irántad többet érezni. Mikor beszélgetünk nagyon jól érzem magam. Te hogy érzel irántam?".

Persze lehet játszmázni és idióta jeleket küldeni, de 2 opció lesz.

Vagy nem is veszi észre és elkezded magadban túlgondolni (nem is tetszem neki? Áh, biztos csak félénk kezdeményszni)

Vagy észre veszi és azt hiszi ő gondolja túl (lásd: a kategóriában felmerülő kérdések többsége.)

2021. júl. 29. 06:42
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne finoman csináld, hanem durván, hogy egyértelmű legyen.
2021. júl. 29. 08:23
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

"nem vagyok benne biztos hogy tetszik de tetszik"

Mi van??

2021. júl. 29. 08:58
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha te finoman akarod vele kozolni, akkor biztos annyira bejon neked?

Marmint, erted... Ha annyira odalennel erte meg minden meg azt akarod hogy a tied legyen, akkor minek jatszmaznal, hogy egy picit jelzek neki egy picit eltaszitom aztan meg leszarom aztan ujra az egesz.

Elegge ugy hangzik, hogy unatkozol inkabb es szeretnel jatszogatni.

2021. júl. 29. 10:39
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Először is mondjuk találkozzatok.

Egyrészt te magad is rájössz hogy tényleg tetszik e neked, másrészt ha "finoman" akarod a tudtára adni és jelezni, akkor nonverbális jelekkel sokkal könnyebb lesz.

2021. júl. 29. 11:16
 6/11 A kérdező kommentje:
Caak hogy mindenki ertse. Nem akarom letamadni azaaal h uristeeen de bejossssz hazasodjunk ossze. Hanem lehet hulyen hangzik de azt szeretnem hogy egy kicsit csak egy KICSIT sejtse. Amig jobban megismerem
2021. júl. 29. 16:04
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor hívd el valahova beszélgetni.
2021. júl. 29. 16:10
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
valahova menjetek el közösen
2021. júl. 29. 17:25
 9/11 anonim ***** válasza:
26%
Igyatok alkoholt!
2021. júl. 29. 22:38
 10/11 A kérdező kommentje:
O nem iszik :/ nembaj majd raveszem :D akkor mindig az igazsag jon ki
2021. júl. 30. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!