Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok nektek az turnoff, ha a fiunak olyan 19-20-21 eves korara nincsen jogositvanya?
Rengeteg baratom kozepsuliban, 17-18 evesen csinalta meg, 20 eves korulra mar eleg jol vezettek (nem tokeletesen, de ahhoz, hogy a varosban eleg magabiztosan eljussanak A-bol B-be, meg pl balatonra le tudjanak menni, teljesen jo).
En most ismerkedem egy lannyal, o neki mar van jogsija, en ma forgalmizatm, csak megbuktam.
O tokre meglepodott, azt hitte mar teg van jogsim. Nem mondta, de ereztem benne, hogy neki fura picit.
Annyi haverom van, aki lanyokkal kocsikazni megy, egy szep helyre kiulnek stb, en ilyen egyelore sajnos nem tudok :/
Lanyok, velemeny?
19/F
hát ha ma forgalmi vizsgáztál, akkor nem lesz sokáig már ilyen problémád.
nekem is szimpatikusabb az, akinek ilyen korosztályban már van jogsija, de ha nagyon tetszik, nem ez lesz a turnoff.
18l
Bocs, én 18f vagyok, de leírom a véleményem. Nagyon sok ilyen korúnak pl. Nincs rá pénze, mert olyan anyagi háttér van mögöttük.. Amelyik lány meg ez alapján Offol, na az annyit is ér.. #2vel egyet értek.
Lehet le pontozni..
Számomra csak egy plusz, ha a srác tud vezetni, de ennek semmi köze a párválasztáshoz. Ha tetszik a fiú, mindegy, hogy van-e jogsija.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!