Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lanyok nektek az turnoff, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok nektek az turnoff, ha a fiunak olyan 19-20-21 eves korara nincsen jogositvanya?

Figyelt kérdés

Rengeteg baratom kozepsuliban, 17-18 evesen csinalta meg, 20 eves korulra mar eleg jol vezettek (nem tokeletesen, de ahhoz, hogy a varosban eleg magabiztosan eljussanak A-bol B-be, meg pl balatonra le tudjanak menni, teljesen jo).

En most ismerkedem egy lannyal, o neki mar van jogsija, en ma forgalmizatm, csak megbuktam.

O tokre meglepodott, azt hitte mar teg van jogsim. Nem mondta, de ereztem benne, hogy neki fura picit.

Annyi haverom van, aki lanyokkal kocsikazni megy, egy szep helyre kiulnek stb, en ilyen egyelore sajnos nem tudok :/

Lanyok, velemeny?

19/F

2021. júl. 26. 18:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
33%

hát ha ma forgalmi vizsgáztál, akkor nem lesz sokáig már ilyen problémád.

nekem is szimpatikusabb az, akinek ilyen korosztályban már van jogsija, de ha nagyon tetszik, nem ez lesz a turnoff.

18l

2021. júl. 26. 18:54
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez hülyeség, hogy ha már nincs kocsid turnoff lenne... Nőként mondom, hogy ez egy kapcsolatban egyáltalán nem gáz, ha még nem vezetsz. Sok olyan ismerősöm van, akiknek majd egyetem után rakja le a jogsit. Aki, ez alapján ítél el, azt jobb is ha kerülöd...
2021. júl. 26. 18:57
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Elsőt hagyd... Nem ez számít, amelyik nő arra megy hogy kocsid legyen meg jogsid, az már rég rossz xD
2021. júl. 26. 19:06
 4/11 anonim válasza:
100%

Bocs, én 18f vagyok, de leírom a véleményem. Nagyon sok ilyen korúnak pl. Nincs rá pénze, mert olyan anyagi háttér van mögöttük.. Amelyik lány meg ez alapján Offol, na az annyit is ér.. #2vel egyet értek.

Lehet le pontozni..

2021. júl. 26. 19:07
 5/11 anonim válasza:
100%
#4es vagyok. Nekem sincs, mert nem tehetjük meg. Na és? 🙂
2021. júl. 26. 19:08
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előttem szólókkal, tudok mindent is vezetni, de nincs autóm:/
2021. júl. 26. 19:10
 7/11 A kérdező kommentje:
Lehet félreérthető voltam. Úgy értettem, hogy nem offolt, csak meglepődött. Meg szinte az összes barátomnak már van. Nekem kezd kellemetlen lenni, mert minidg vitetnem (kell) magamat. Megigertem, hogy ha nekem is meglesz, akkor sokszor fogok en is vezetni. Szerencsere az anyagi hattar megvolt, csak basz*am beiratkozni stb. Szuleim autojat tudnam hasznalni
2021. júl. 26. 19:26
 8/11 anonim ***** válasza:
81%

Számomra csak egy plusz, ha a srác tud vezetni, de ennek semmi köze a párválasztáshoz. Ha tetszik a fiú, mindegy, hogy van-e jogsija.

19L

2021. júl. 26. 19:45
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sincs jogsim mondjuk én lány vagyok. Nekem igazából az a fura, hogy szinte mindenkinek van az osztályba, baráti körbe. Mindenki a szülők pénzén csinálta. Mi nem vagyunk olyan anyagú helyzetbe, hogy nekem jogsit fizessenek és ez teljesen normális. Ha lesz pénzem megcsinálom. Másnál se lenne turnoff. Van időd megcsinálni
2021. júl. 26. 20:54
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Aki ezért turnoffol, annak nem tetszel igazán.
2021. júl. 26. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!