Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mennyi idő után kérdezted meg...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után kérdezted meg a jelenlegi barátnődet, hogy szeretne-e a barátnőd lenni/összejönni veled?

Figyelt kérdés
Ismerkedek egy fiúval, mindketten 20 évesek vagyunk. 2 hónapja randizunk, heti 3-4-szer találkozunk. Lefeküdtünk már egymással, (tudom, tudom sokan korainak tartják, de kérlek emiatt ne szóljatok be) minden tökéletesen működik közöttünk, egymásnál alszunk, közösen dolgozunk stb. Az a problémám, hogy még nem kérdezte meg, hogy leszek-e a barátnője, tehát nincs kimondva, pedig úgy viselkedik, úgy töltjük az időnket együtt, mintha egy pár lennénk. Ezt mikor szokás megbeszélni, vagy hogy hozzam fel neki a témát? Neki nem volt még barátnője, én lennék az első. Nekem előtte csak egy pasim volt, de vele 2 hét után összejöttünk és 3 évig tartott, így nem sok tapasztalatom van még ebben a témában. Attól nagyon félek, hogy esetleg ez csak “szex kapcsolattá” alakul amiért nincs kimondva, hogy együtt vagyunk és emiatt mindig félek kicsit hogy nem lesz következő találka. Hogy kérdezzek rá nála, hogy akkor ő most ezt mennyire gondolja komolyan? Az a helyzet, hogy kezdek nagyon belezúgni ebbe a srácba és nem szeretnék csalódni.

2021. júl. 24. 19:07
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Tőlem se kérdezte meg soha konkrétan, csak elkezdett a barátnőjeként bemutató mindenkinek.

De amúgy szerintem csak kérdezd meg tőle.

2021. júl. 24. 19:18
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon furán hangzik az, ha ezt egy srác megkérdezi. Olyan hatást kelt, mintha ehhez a lány "engedélye" kéne. Ha ennyi ideje randiztok, akkor már a barátnője vagy, nem kell ezt túlgondolni. Viszont ha nagyon bizonytalan vagy, akkor mondd neki, hogy be szeretnéd mutatni a szüleidnek. Közvetlenül ez után tedd hozzá, hogy "Ugye bemutathatlak nekik úgy, mint a barátomat?". Más nem jutott eszembe.
2021. júl. 24. 19:36
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Az én páromnak sem volt előttem senkije, nem tudta, hogy meg kell kérdezni :D

Egyszer adtam neki egy puszit az utcán, megkérdezte, hogy ezt így mindenki előtt? Mondtam neki, hogy meg se kérdezte leszek-e a barátnője. Akkor tudta meg, hogy ezt így jó tisztázni, és megkérdezte.

2021. júl. 25. 09:15
 4/9 anonim ***** válasza:
52%
Már több vagy mint a barátnője, ha nem is mondta ki. Tovább állhatna akkor is, ha ezt már kimondta volna. Számtalan kérdés van itt emiatt.
2021. júl. 25. 10:44
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát, megbeszélni nem árt, főleg ha már egy ideje látszólag komolyabban viszonyultok egymáshoz.

Nem gagyi, nem gáz, ezeket meg kell beszélni hogy tudd, mit várj a másiktól.

2021. júl. 25. 12:11
 6/9 anonim válasza:
Nálam hirtelen szerelem volt, viszont gyáva voltam megkérdezni egy ideig őt pedig neki is tetszettek. Szóval olyan 1 év
2021. júl. 26. 23:15
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
kérdezd meg tőle,sok lány ugy van vele amig nem kérdezi meg/nincs kimondva addig nem a barátnője csak ugy vannak és egy másik fiu ha jön az nem megcslás
2021. júl. 28. 16:48
 8/9 anonim ***** válasza:
+ezt tapasztalatból mondom
2021. júl. 28. 16:48
 9/9 anonim ***** válasza:
jaj bocsánat fiu a személy de akkor is ugyan igy van
2021. júl. 28. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!