Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netes ismerkedéskor mennyi idő után ideális találkozni? Első randira ki mit szokott csinálni? (Még csak 1 hónapja ismerem a srácot és napi szinten elég sokat is beszélünk.. 20/L)
Ha valaki esetleg kíváncsi a végére, elmondtam mit érzek és mit szeretnék, és azt mondta srác, hogy ő is ugyanazt érzi, mint én ezért meg akarja velem próbálni mert nagyon megkedvelt és örült, hogy megnyíltam és el mertem mondani
És most jön a DE🙂 mielőtt bárki azt gondolná, hogy happy end a vége hozzá tenném, hogy én általában mindig rosszul választok vagy mellé fogok, hát ez most sem lett másképp🙂
Ezután beszéltünk még 2 napot, a következő reggeli üzimre pedig nem válaszolt csak leláttamozott, gondoltam biztos csak dolga van, majd ír ha hiányzom neki🤷♀️
Ezután én nem kerestem, mert úgy voltam vele adok neki teret, nem fogom zaklatni
Eltelt 3 nap és mit látok??!! Kíírta, hogy KAPCSOLATBAN van🙂 és a dátum az a nap amikor én elmondtam neki az érzéseimet…🙂
Ha rám hallgattok SOHA ne mondjátok el az érzéseiteket, milyen érzelmeket váltott ki belőletek a másik, vagy azt, hogy mit szeretnétek tőle mert csak sebezhetőek lesztek és ezt ki is használják😔
(Persze tisztelet a kivételnek🙏🏻)
Bárcsak egyszer egy olyan világban ébredhetnék ahol nem bántják egymást az emberek😪
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!