Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Melyik lenne a jobb választás...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik lenne a jobb választás első randira?

Figyelt kérdés
Sziasztok, el szeretnék hívni egy lányt randira, csak a helyszínben nem vagyok biztos. Szerintetek a szabadulószoba vagy egy séta fagyizással egybekötve lenne az ideálisabb?

2021. júl. 20. 11:20
A kérdező szavazást indított:
Szabadulószoba
Séta
51 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
57%

Nem tudom miért szavaz mindenki a sétára. Talán a szabadulószoba sem jó ötlet, oda inkább barátokkal megyek vagy olyan emberrel akit már régebb óta ismerek, de a séta semmiképp.

Első randira valami izgalmas, érdekes dolgot kell választanotok. Volt olyan hogy 6 órán keresztül kirándultam a lánnyal, meg hogy elvittem sétálni meg kajálni, de minden alkalommal meguntam vagy ő unt meg engem. Ezekre ráértek ha már kiforrott a kapcsolatotok. Először azt kell megmutatnod, hogy érdekes ember vagy, akkor is ha nem, és ha pl elfogy a szó, ami első randin gyakori, akkor is legyen valami amit lehet csinálni.

Jó választás pl horrorfilm, színház, spontán dolgok, bulizás ha olyan a leányzó vagy valami egyedi dolog pl. most láttam hogy szerveznek éjszakai supozást a dunán. Legyél kreatív szerintem

2021. júl. 20. 12:13
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Az első randiál pont az a lényeg, hogy beszéljetek, megismerjétek egymást. Mozit, színházat nem ajánlok, mert akkor nem egymásra figyeltek. Illetve az első randit nem kell 6 órásra tervezni bőven elég 2-3, ha szimpatikusak vagytok egymásnak lesz idő megismerni egymást.
2021. júl. 20. 12:24
 3/13 anonim ***** válasza:
78%

Én imádnám a szabadulószobát, de ugyanennyire szeretek sétálgatni is randi gyanánt és beszélgetni, hogy jobban megismerjem. Esetleg beülhettek útközben egy kávézóba, vagy igen, fagyizni egyet, hamár dög meleg van mostanság.

Én talán először a sétát javasolnám, aztán ha jól sikerült, simán jöhet egy szabadulószobás dolog is :D

(Ui.: Engem nem vinnél? #nyugicsakviccelek)

2021. júl. 20. 12:39
 4/13 A kérdező kommentje:
A séta felé hajlok én is, viszont nem szeretném, ha esetleg egy hosszabb csend miatt, kínossá válna a randi. Ezért gondolkodok egy kicsit izgalmasabb programon, ami ad egy alap hangulatot, de akkor még keresek tovább. Köszönöm a válaszokat!
2021. júl. 20. 13:10
 5/13 anonim ***** válasza:
97%
Inkább a séta. Az első randi legyen inkább ismerkedős szerintem. Ha félsz a kínos csendtől, menjetek olyan helyre, ahol a beszélgetés mellett nézelődni is lehet, így biztos lesz téma. Pl állatkert, kiállítás, múzeum. (Oké, ezek talán nem a legizgalmasabb helyek, de most magamból indultam ki.)
2021. júl. 20. 13:30
 6/13 anonim ***** válasza:
67%

Irj ossze elore kerdeseket vagy tema inditokat.Nem kell állandoan kerdezgetni de ha kinos csend van ezekkel lehet beszelgetest inditani.Pl:

-Mit csinaltal a hetvegen?

-Hogy telik a nyár?

-Van testvered/hazi allatod?

-Mentek nyaralni a nyaron?

-Ízlik a fagyi?

Vagy ha megvan csinaltatva a korme dicserd meg hogy csinos es kerdezd meg hogy ő csinalta vagy csinaltatta vhol.

2021. júl. 20. 13:46
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
Hát amit a 6-os írt, az baromi uncsi. Ilyen lányregényekbe való maszlag. Inkább a mellét dicsérd, és kérdezd meg, hogy hol csináltatta. Sokkal izgisebb lesz a randi!
2021. júl. 20. 14:02
 8/13 anonim ***** válasza:
22%

Írtam volna hogy uvegezzenek vagy kerje meg a csajt hogy szopja le egy bokorba de a srác nem igazan olyan tipusnak tunik aki igy indit:D

(6#)

2021. júl. 20. 14:05
 9/13 anonim ***** válasza:
Ja a drága 7-esnek uzenem<3
2021. júl. 20. 14:07
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

#7! Igen, valóban izgalmasabb lesz a randi, pláne, ha a melle dicsérése után pofon vágja. :)

És ha lányregényekbe illik? Odaírtam, hogy „magamból indultam ki“. Nekem ez tetszene. És mégis mit gondolsz? Attól, hogy egy lányoknak készült regényben történt valami, az már egyből mindenki számára unalmas és nem lehet realisztikus? :)

2021. júl. 20. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!