Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehetne kitalálni a szülőknek, miért megyek el otthonról két órára?
Figyelt kérdés
Randizni szeretnék egy fiúval, de azt nem szeretném, hogy megtudják. Olyanokra gondolok, mint futni megyek, barátnőhöz, könyvtárba, vásárolni, stb. Kisváros és nincs pláza se.2021. júl. 18. 18:11
1/9 anonim válasza:
Ha már eleve eszedbe jutottak példák, miért nem választasz ezek közül valamit? A lényeg, hogy jellemző legyen rád, ne furcsálják. Ne akarjanak összefutni veled arra, mert ha nem sikerül nekik akár gyanakodhatnak is. Ne legyen olyan aki szólhat nekik, hogy máshol jártál, azaz olyan helyet találj ki, ahol másokkal se futnál össze! Azonban véleményem szerint a legbiztonságosabb, ha elmondod hová mész, hiszen akármi történhet.. Nem kell feltétlen az orrukra kötni, kivel, csupán egy barátoddal.. Sok sikert!
2/9 A kérdező kommentje:
Mert ezek nem jók, pont azért, mert nem túl jellemző.
2021. júl. 18. 18:27
3/9 A kérdező kommentje:
Nincsenek barátaim
2021. júl. 18. 18:28
5/9 anonim válasza:
Ha a szüleid mégis megtudják (kis városban nagy a valószínűsége), akkor örökre elvesztheted a bizalmukat és minden egyes lépésedet ellenőrizni fogják. Megéri Neked? Nekem nem érné meg. Inkább mondd meg, hogy találkozni akarsz egy fiúval. Kár, hogy nem írtad meg a korod. Lehet, hogy korainak tartanák a fiúval való kapcsolatod? Azt sem írtad, hogy mióta ismeritek egymást. Ha nemrég kezdtetek el járni, akkor légy óvatos, hiszen nem ismerheted a fiú jellemét. Ott sétáljatok, ahol több ember van, menjetek be egy fagyizóba. Ha mégis valaki elárulná a szüleidnek, azok már tudják, kivel vagy, hiszen előre megmondtad nekik.
6/9 anonim válasza:
szerintem először mondd el nekik, hogy hová mész. ha nagyo ellenzik, és eltiltanak a randizástól, na utána lehet kamuzni.
mindig a könnyebb utat válaszd először.
egyébként mondd azt, hogy összebarátkoztál valakivel és együtt tanultok. ezzel még nem feltétlenül hazudsz... ha randizol, akor valakivel összebarátkoztál, és most tanultok egymásról. *kacsint*
7/9 A kérdező kommentje:
hát ezek nem segítenek :| 16 vagyok egyébként :) szüleim egyáltalán nem örülnének ha pasiznék :D
2021. júl. 18. 20:42
8/9 anonim válasza:
eddig öten írták le neked ugyanazt a véleményt. én lehet, hogy ezt figyelembe venném.
9/9 anonim válasza:
Szerintem sokan megcsináltuk ugyanezt, bár felnőtt fejjel nem is értem magam, nem voltam túl felelősségteljes. :D
Egy barátnőd sincs? Mondhatnád, hogy xy barátnődék shoppingolni mennek a közeli nagyvárosba és te is szeretnél velük menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!