Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki, ha igen akkor hogyan és mikor?
Nem vagyok biztos, hogy legjobb kategóriát választottam a kérdéshez. De azért megpróbálom.
Van egy lány ismerősöm aki bejön nekem, már lassan 1 éve beszélgetünk ebbe volt mindennapi beszéd is és volt olyan heti 1x is. Most nyáron elég sok táborban volt/van és elég inaktív lett. Az üzenetet se nézi meg, akár egy hétig. De ha otthon van vagy ráér válaszol. Voltak mélyebb beszélgetéseink is. Voltunk együtt sétálni, kutyát sétáltatni, közös ismerősökkel találkozni. De nem vagyok abba biztos, hogy el-e mondjam, hogy bejön nekem vagy hogy hogyan. Mert nem tudom, elég sokszor nagyon közvetlen és érezhető hogy aktívan részt vesz a beszélgetésben. De van ennek az ellentettje is. Jövőhéten lesz egy közös programunk pár ismerőssel és arra gondoltam hogy akkor. Éjszakába nyúló program lesz szóval az időzítést se tudom, hogy mikor. Meg, hogy hogyan hozzam fel témába vagy hogy mit mondjak, a sablonon kívül. Ebbe kellene a segítségetek.
Remélem sikerült érthetően leírnom.
18/F
figyi, ha bejön a csaj, nem biztos, hogy ezt egy haveri bulival a tudtára tudod hozni.
miért nem hívod el KETTESBEN randizni? Akkor legalább kiderül, hogy hányadán állsz vele.
Nekem volt ilyen pont 18 éves korom körül, hogy már régóta tök tetszett egy csaj, és mindig mentünk bulizni a haverokkal, hívtam őt is, jött is mindig.
Aztán, kb fél év múlva gondoltam, hogy elhívom randizni, erre tök meglepődött, és kiderült, hogy ő csak havernak gondolt, meg egyébként is már kétszer randizott egy másik haverommal a bandából, akit rajtam keresztül ismert meg...
Hát, ku..ra nem voltam boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!