Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Egyszer randiztunk, most hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszer randiztunk, most hogy menjen tovább?

Figyelt kérdés

Ma volt az első randink egy fiúval, elég jól elbeszélgettünk, mondta a végén hogy majd még szeretne velem elmenni valahova viszont nekem az a megérzésem hogy nem fog jelentkezni.

Mesélte hogy kedden van a szülinapja, szerintetek felköszöntsem?

Elég jól rajzolok, és azt tudja is és meg is dícsérte, szerintetek rajzoljak neki valamit?

Vagy ez hülye ötlet és hagynom kéne az egészet és várni hátha jelentkezik még?

2021. júl. 4. 22:58
 1/5 Lazy Lover ***** válasza:
100%
Szerintem jó ötlet lenne írj rá nyugodtan
2021. júl. 4. 23:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha elhivott, menj, es persze koszontsd fel (mar scak ugy alapbol is), esetleg ajandekot is adhatsz neki:]
2021. júl. 4. 23:09
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze, írj neki a szülinapján. Az rajzos ajándék sem rossz ötlet, de addig szerintem nem érdemes, ameddig nem vagytok együtt. Biztos fog még hívni, ne aggódj!:D
2021. júl. 4. 23:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2021. júl. 5. 09:29
 5/5 exronin ***** válasza:
Igazán érdekelne, hogy mi lett. Megosztod velünk?
2021. júl. 23. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!