Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok tanácsot adni?
16 éve lány vagyok, van egy külföldi barátom, egy éve ismerjük egymást. Eddig a korona miatt nem nagyon volt lehetséges a találkozás, most viszont le tudna jönni Magyarországra..viszont ami problémát okoz, hogy anyukám biztosan nem engedi hogy találkozzak vele. Valószínűleg hazudni fogok, hogy a barátnőmnél alszok, viszont félek hogy lebukok. Szóval hát tanácstalan vagyok :(
Esetleg valami jó erős biztonságos füllentést tudnátok javasolni? Vagy aki hasonló szituba volt, hogyan oldotta meg?
Válaszokat előre is köszönöm. :)
"Szerintem jobb az őszinteség. Mondd meg anyukádnak. Az rosszabb ha füllentesz. Utána ha kiderül, nem fog benned többet bízni, nem enged sehova."
Én biztos hazudnék, anyámnak is mindig hazudtam. Felesleges aggódás, okoskodás, stb.
Nem tudom, miért buknál le? Én mindig ezt mondtam, anyám nem követett, nem kutakodott utánam, nem tudta meg sosem. A lebukásra is találj ki sztorit. Mondd azt, hogy barátnőddel találkoztál, aki egy fiúval volt, és magatokra hagyott mert dolga volt. Nem akartál te is lelépni, ezért beszélgetni kezdtél a fiúval, és vele töltötted a napot.
Minden eshetőségre találj ki valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!