Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk jártatok már úgy, hogy a lány fiú volt?
Figyelt kérdés
Jártatok már úgy , hogy megismerkedtetek egy "lánnyal"- már csók is volt, és mikor az első testi kapcsolatra sor került, kiderült hogy az illető fiú?-én még nem, de nagyon izgat a dolog!2021. jún. 19. 13:43
1/6 anonim válasza:
Nekem ez az egyik nagy félelmem, hogy egyik átmulatott este után felébredek a "csaj" mellett, és nagyobb a dákója, mint nekem.
2/6 anonim válasza:
#1 hát igen az kellemetlen lenne 😅😆
3/6 anonim válasza:
Hát ha így járnák kiszaladnák a világból is 🤣
4/6 anonim válasza:
Erre énis vágyok de csak olyannal aki szebb mint 1 nő. Létezik ilyen ha kell küldök képet.
5/6 anonim válasza:
Engem elég sokszor dugtak már női ruhában,mert olyan a testalkatom ,még a mellem is elég nagy,de mindegyik tudta,hogy fiú vagyok.
6/6 Laylah válasza:
Én mondjuk nő vagyok, de régebben volt egy haverom, aki belefutott ilyenbe. Szórakozóhelyen gabalyodtak össze, aztán gondolta, majd a mosdóban gyorsan letudnak egy numerát, akkor derült ki, hogy az a lány nem lány. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!