Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ha minél jobban le**arom a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha minél jobban le**arom a lányt,annál jobban kellek neki? Ez tényleg így van? Rendes udvarlás,már nem menő?

Figyelt kérdés

Épp kaavarok egy lánnyal,minden nagyon jól megy,de egyik haverom szerint jobban kellek majd neki,ha "Kutyaként" bánok vele.Tényleg így van,hogy manapság ha foglalkozol egy lánnyal,és le**arod,soká nem irsz neki,annál jobban kellesz neki?

Szerintetek is ez a menő manapság?

Szerintetek manapság aki rendes,az már béna?

2021. máj. 31. 04:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

"nincs olyan, hogy egy srác túl tapadós...."

De van. Szeretek időt tölteni a párommal, akár az összes szabadidőmet is. De nem bírnám, ha elugranék boltba és 5 percenként helyzetjelentést kéne adnom, hogy merre járok, kivel találkoztam stb. Ugyanígy ritkán én is elmegyek egy lányos estére (ahogyan ő is elmegy a barátaival) és nem lógunk állandóan a telefonon, hogy éppen mit csinálunk.

2021. máj. 31. 20:41
 12/16 anonim ***** válasza:
29%
Nem minden esetben van így; az én esetemben például nem működne.
2021. máj. 31. 20:44
 13/16 anonim ***** válasza:
80%
Annyi igaz ebből, hogy mindenki úgy működik,hogy ha valahol nincs szükség rá, akkor elkezd pedálozni. Ha tárt karokkal várják, akkor nyeregben érzi magát, és lazít.
2021. jún. 1. 20:32
 14/16 Senior Séf ***** válasza:
100%
Te is adj egy tanácsot a haverodnak; húzzon a búsba a hülyeségeivel.
2021. jún. 2. 10:03
 15/16 anonim ***** válasza:
79%

11

Valoban van olyan amit leirtal, de ez egyaltalan nem olyan gyakori. En tobb novel beszelgettem meg anno errol (felnottekkel) es ok is azt mondtak, hogy ha ilyet mond egy csaj akkor nem szeret igazan vagy legalabbis nem annyira mint a srac ot. Ezekbol nagyon sokszor konfliktus szokott lenni, ertheto modon.

A fiatal lanyok egy picit mashogy kezelik a helyzetet mint egy felnott ha egy olyan udvarol nekik aki nekik nem jon be. Es ekkor jonnek olyanokkal hogy "tul sok vagy", "nem tudlak levakarni", "tul sokat beszelunk", "tul sokat akarsz velem lenni", meg megannyi millio ilyen.

Marpedig a ferfiak 80 - 90% nem ez a radikalisan betegesen tapado pioca mint amit a lanyok elkepzelnek. Max az elejen egy kicsit, amikor a szerelem szinte robbano allapotban van, ahogy nagyon sok lany is ugyanigy viselkedik ilyenkor.

Mellesleg hozzateszem, utoljara tinedzserkoromban hallottam ilyeneket lanyoktol, fiuk valahogy ilyeneket nem nagyon mondanak. Mint mondtam ez egy ilyen lanyos lerazos taktika, ha nem jon be a srac nekik. Ha kapcsolat kozepen mondja egy sracnak ezt a lany, akkor az kb azzal ekvivalens, hogy "mar nem erdekelsz annyira, de azert meg jo vagy de nemtom mire".

Viszont kesobb, felnott korban mar orul az ember az ilyennek aki sokat foglalkozik a masikkal, mert sokan maganyosak, rosszul bantak veluk, volt egy rossz hazassaguk amibe belekenyszerultek akar tobb evre/evtizedre (igen), elvesztettek a barataikat es mar tudjak nem tudnak talalni olyan egyszeruen, es sokan szo szerint egyedul vannak.

2021. jún. 2. 11:57
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

nem én felkeresnélek (távkapcsolat esetén) és nem lenne jó vége...

19

2021. jún. 5. 02:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!