Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Milyen programot csináljak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen programot csináljak egy olyan fiúval akivel most ismerkedünk?

Figyelt kérdés
Egy suliba járunk, egy évfolyammal fölöttem jár. Mostanában nagyon sokat találkozunk és nagyon jól el tudunk beszélgetni. Az utolsó tali szerinte is, és szerintem is kicsit unalmas volt. Rám bizta (nem magyar kiosztásos a billentyűzetem, igy nem tudok hosszú i betűt irni.) hogy szervezzek programot, de ötletem sincs... Biztos, hogy szeretne velem találkozni, mert az elmúlt héten minden nap találkoztunk és a barátai elé is berakott engem. Több helyről is hallottam vissza, hogy eléggé dicséri az alakom, de azt furának tartom, hogy a személyiségemről nem beszelt senkinek... Most szakitottam a barátommal, nem tudom, hogy hogy érzek iránta de észre vettem magamon, hogy nagyon keresem a társaságát illetve mindig valamilyen módon hozzá akarok érni. Kicsit össze vagyok zavarodva, de nagyon szeretnék vele találkozni.

2021. máj. 16. 18:32
 1/10 anonim ***** válasza:
63%
Vsz. csak meg akar dönteni.
2021. máj. 16. 18:42
 2/10 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem lényegtelen, hogy mit csináltok, annyi a lényeg, hogy ismerjétek meg egymást jobban. Erre a beszélgetés a legalkalmasabb, nem kell semmilyen plusz programot szervezni. Az előző randi sikertelensége nem jelenti azt, hogy a kövi is rossz lesz.

Az nem jó jel, ha berakott a barátai elé. Ez arra utal, hogy gyors sikert akar. Mindig azt "tanítják" a fiúknak, hogy a barátok elé sosem szabad helyezni a csajod. Ha a személyiségedről nem beszél és nem mutatott be barátnak/szülőnek, akkor elképzelhető, hogy rövid távra tervez. Szerintem csak idő kérdése, hogy mikor hív fel magához.

2021. máj. 16. 18:58
 3/10 A kérdező kommentje:
De inteligens fiú, nem hinnem, hogy csak ez a szándéka.. Nagyon normálisan viselkedik velem minden nap tali után/suli után is hazakisér látszik, hogy törődik velem. Csak nem tudom, hogy mi lesz ezután. Visszatérve arra, hogy csak beszélgetünk, eddig csak olyan talikat szerveztünk ahol üldügéltünk és beszéltünk, csak ez igy a végére már kissé unalmassá vált. Lehet az a probléma, hogy hirtelen találkoztunk nagyon sokat. És barátságnak terveztünk az egészet csak most olyan fura mintha többet akarna de mégse. Félek, hogy megun vagy nem leszek neki szimpatikus egy idő után..
2021. máj. 16. 19:06
 4/10 anonim ***** válasza:
68%

Fuhh. Hát, én fiúként mondom, hogy a helyedben óvatos lennék. Nem ismerem a srácot se a kapcsolatot, de megpróbálok a legjobb tudásom szerint válaszolni.

Ha az a probléma, hogy a randik picit unalmasak, találj ki valami újat, amit mindketten szerettek. Pl menjetek el lovagolni, vagy beülni étterembe, horgászni, egy romantikus esti séta, vagy akár filmezés. De ezt neked kell tudnod, biztos találsz valamit, amit mindketten szerettek csinálni. Viszont ha pár randi után már nagyon fogy a téma, az baj. Próbálj meg kicsit lassítani, rendet rakni a fejedben, átgondolni mit is szeretnél. Aztán lassan kezd el megismerni. Beszéljetek egymásról, hobbijaitokról, családról, akár az érzéseitekről.

Amúgy, ha elég tökös vagy hozzá, és kételkedsz, hogy neki mit is jelent ez a kapcsolat, csak nézz a szemébe, és kérdezz rá. Vagy csak smárold le :D. Előbb utóbb ki fog derülni.

Attól pedig ne félj, hogy megun, és főleg ne kezdj el más személyt adni magad helyett. Mert sokszor ilyenkor ábrándulnak ki emberek, amikor megjátszunk valakit. Csak engedd el magad, és ne gondolj arra, hogy mi lesz ha...

Mindenesetre sok sikert, remélem összejön amit szeretnél.

2021. máj. 16. 19:20
 5/10 anonim ***** válasza:
Attól, hogy intelligens, szerintem is csak gyors "sikert" akar, erre utal, hogy csak az alakodról beszélt. Hány éves vagy?
2021. máj. 16. 19:23
 6/10 A kérdező kommentje:
5. kérdező! Én 15 vagyok, ő pedig 16.
2021. máj. 16. 20:14
 7/10 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki, hogy holnap után feljön és nálam leszünk. Valaki tud esetleg valamilyen elfoglaltságot? Vagy filmet, játékokat ajánlani?
2021. máj. 16. 20:16
 8/10 anonim ***** válasza:
19%
Ebben az esetben tényleg az a valószínűbb, hogy nem akar hosszú távú kapcsolatot, ebben a korban még azért ritkán születnek tartós kapcsolatok.
2021. máj. 16. 20:17
 9/10 anonim ***** válasza:
31%
4-es vagyok. Hiba volt elhívni magadhoz... Annyit mondtuk, hogy csinálj bármit, de legyél óvatos, erre full elignorálsz mindenkit. Innentől már csak rajtad múlik.
2021. máj. 16. 20:28
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Elfoglaltságot nem kell ajánlani, majd a srác megmondja mit csinálj. Csak legyen nálad gumi. Ha jó fej, hajlandó lesz használni.
2021. máj. 16. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!