Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen programot csináljak egy olyan fiúval akivel most ismerkedünk?
Szerintem lényegtelen, hogy mit csináltok, annyi a lényeg, hogy ismerjétek meg egymást jobban. Erre a beszélgetés a legalkalmasabb, nem kell semmilyen plusz programot szervezni. Az előző randi sikertelensége nem jelenti azt, hogy a kövi is rossz lesz.
Az nem jó jel, ha berakott a barátai elé. Ez arra utal, hogy gyors sikert akar. Mindig azt "tanítják" a fiúknak, hogy a barátok elé sosem szabad helyezni a csajod. Ha a személyiségedről nem beszél és nem mutatott be barátnak/szülőnek, akkor elképzelhető, hogy rövid távra tervez. Szerintem csak idő kérdése, hogy mikor hív fel magához.
Fuhh. Hát, én fiúként mondom, hogy a helyedben óvatos lennék. Nem ismerem a srácot se a kapcsolatot, de megpróbálok a legjobb tudásom szerint válaszolni.
Ha az a probléma, hogy a randik picit unalmasak, találj ki valami újat, amit mindketten szerettek. Pl menjetek el lovagolni, vagy beülni étterembe, horgászni, egy romantikus esti séta, vagy akár filmezés. De ezt neked kell tudnod, biztos találsz valamit, amit mindketten szerettek csinálni. Viszont ha pár randi után már nagyon fogy a téma, az baj. Próbálj meg kicsit lassítani, rendet rakni a fejedben, átgondolni mit is szeretnél. Aztán lassan kezd el megismerni. Beszéljetek egymásról, hobbijaitokról, családról, akár az érzéseitekről.
Amúgy, ha elég tökös vagy hozzá, és kételkedsz, hogy neki mit is jelent ez a kapcsolat, csak nézz a szemébe, és kérdezz rá. Vagy csak smárold le :D. Előbb utóbb ki fog derülni.
Attól pedig ne félj, hogy megun, és főleg ne kezdj el más személyt adni magad helyett. Mert sokszor ilyenkor ábrándulnak ki emberek, amikor megjátszunk valakit. Csak engedd el magad, és ne gondolj arra, hogy mi lesz ha...
Mindenesetre sok sikert, remélem összejön amit szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!