Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mit jelent, ha amikor belesuttogok a barátnőm fülébe akkor libabőrös lesz?
Tegnap átmentem hozzá és ugye össze voltunk bújva. És gondoltam akkor már suttogok a fülébe, mert miért is ne. Semmi OLYAN dolgot nem mondtam neki, csupán úgy akartam vele beszélgetni mire enyhén felnevetett és mutatta a kezét hogy libabőrös lett tőle.
Nem tudom hogy ez pontosan mit jelenthet. Ha esetleg valaki tudja akkor az az ember ossza meg velem a tudását vagy a véleményét.
Egyszerűen a szeretett személy ilyen mértékű fizikai közelsége jóleső borzongást váltott ki benne :)
El ne rontsd!
Én mindig libabőrös leszek ha valaki nekem belesuttog. Mindegy hogy ki, vagy mit. Sőt most hogy erről írtam,közben elképzeltem és így is:D
Persze nyilván nem azt mondom,hogy ne lenne szerelmes beléd,ne vonzódna hozzád hiszen a barátnőd
Csak leírtam a tapasztalatomat
mire gondolsz?
pontosítani tudnál esetleg?
Értem hogy a barátnőmmel meg hogy hogyan vagyunk
ha csak annyi hogy hogyan vagyunk akkor nagyon jóban... lehet túlságosan is de jóban de van ez így XD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!