Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoztam egy lánnyal,de ezt ki lehet valahogy javítani?Egyáltalán kell?
Öleléssel fogadott,sokat segítettem neki,mert maga alatt volt. Meghallgattam végülis mellette a gondjait. Illetve ő is az én gondjaim.
De talán túl sokszor öleltem meg,meg stb. Ez gond lehet? Arra várok,hogy írjon. Ha akar gondolom ír,de végülis elkezdett játszadozni a végefele.(Tipikus női mentális játék,kérdések össze-vissza,meg olyan állítások,amikkel ki akar billenteni az egyensúlyból,és látni akarja,hogy meddig bírom)
Ezeken csak nevettem,tényleg poénosan adta elő.
Szerintem majd ír, bár ezt a témát valószínűleg kerülni fogja, és ha igen, akkor nem hinném, hogy fel kell hoznod.
Oh, és NEM kell kijavítani.
Sok szerencsét ;)!
Köszönöm!Már írtam egy kisebb üzenetet. Semmi komoly. Elnézés kérés mellett van még benne egy pár őszinte gondolat róla,ami úgy igazán a szívemből jött.
Köszi a kedves szavakat,és ezt a hozzáállást!Jól esett!
3.
Akkor mi legyen? Következő találkozón hogy viselkedjek?
Hogy készüljek?
Gáz virágot/csokit vinni?
Legyél magabiztos, ne bizonytalankodj, őszintén add önmagad, nem érdemes stratégiázni. Nem tudhatod (és mi főleg nem) hogy mi jön be neki. Az önbizalom és az őszinteség azért többnyire mindenkinél bejön és hosszú távon is jó.
(ne legyél túl sok.. -szerintem- bocsánat kérés, ölelgetés és ajándékok) persze jó ha kifejezed hogy érdekled.. csak ne vidd túlzásba. (nem a 3-as voltam hanem új válaszoló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!