Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ez mikor fiatalabb volt akkor még nagyon tetszet???
Figyelt kérdés
van egy lány aki nagyon tetszett mikor fiatal volt tudom elég fura ,de hogyan lehet pedig a legtöbb embernek szerintem most jön be külsőleg ???? ha megmondanám lehet örülne neki mert gondolok arra hogy világ elhiteti a fiatal lányokkal ,hogy a szolárium sok tetoválás akkor műhaj műszáj agyon sminkelés bejön a pasiknak de nekem nem????? Furcsa????2021. márc. 28. 21:38
1/6 A kérdező kommentje:
most komolyan ennyit hogy lehet változni???
2021. márc. 28. 21:41
2/6 anonim válasza:
Ezt most nem teljesen értem. Te tényleg megosztottad az ő képét? Vagy az egész kérdés csak egy hazugság? Mert épp az imént láttam egy másik kérdés alatti válaszban a második linkkel elérhető képet...
3/6 A kérdező kommentje:
igen kiváncsi vagyoka a vélemyénekre baj?
2021. márc. 28. 21:59
4/6 anonim válasza:
Nem, nem baj, csak fura volt először ez az egész..Őszinte leszek, a két kép között csupán annyi külömbséget láttam, hogy más színű volt a haja a lánynak. A kérdésed kb csak az, ha jól értelmeztem, hogy fura e,hogy régen jobban tetszett, mint most? Nos, az ember változik, nem csak ő, te is. Van amikor semmi stílusváltozáson nem megy keresztül az adott személy, de mégsem tetszik mondjuk egy év multán. Mert megváltozol, új élettapasztalatokat szerzel és más lesz a világlátásod, arról már nem is beszélve, hogy a teljes sejt készleted is lecserélődik a testedben. Hogy most nem tetszik a külseje, egyszerű szubjektív vélemény. Nem tetszik és kész. Nem kérheted meg, hogy legyen a régi, valószínűleg nem véletlenül változtatott magán, így kell elfogadnod. Maximum nem fogsz törődni vele a továbbiakban. Nem, nem fura, hogy nem az agyon sminkelt lányokat kedveled, sőt számomra jó hír, hiszen nem vagyok nagy kedvelője a sminkelésnek és megnyugtató, hogy van ez a csoport is. Hogy mi a teendő? Csupán keress olyan lányokat, akik nem sminkelik magukat vagy csak nagyon minimálisan. Ne azzal törődj, aki szereti ezeket a dolgokat, törődj bele, hogy nem vagytok egymásnak teremtve és ennyi. Remélem ez így elég és hasznos számodra, mert több ezzel a témával kapcsolatban nem jutott eszembe..
5/6 A kérdező kommentje:
ah de sok lány sőt a 99 százaléka mind így teszi magát tönkre agyonsminkeli a napozás meg a szoli meg a tetkok nagyon sok aki már úgy ahogy jobban néz ki mind tönkreteszi magát sajnos
2021. márc. 28. 22:30
6/6 A kérdező kommentje:
ís szerintem sok a láy a férfiak végett teszi mert azt hiszi az a menő az ttszik sok pasinak pluszban meg akar felelni a világ elvárásainak és képesek szétrombolni magukat!!!
2021. márc. 28. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!