Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ebből még valami?
Volt egy randim egy fiúval, akivel előtte sokat chateltünk már, és tetszett, amiket írt magáról. Viszont amikor találkoztunk annyira baráti találkozónak éreztem az egészet, nem éreztem semmi különöset. Persze nem valami filmes jelenetre gondolok, csak nem volt bennem semmi izgalom. Olyan ami másnál például volt, akivel el tudtam volna képzelni többet is.
Nehezen nyílok meg, és habár ha olyan kedvemben vagyok extravertáltnak tűnhetek,de nem vagyok az. Lehet hogy ez is közre játszik. Ugyanúgy csetelünk a fiúval, és találkozni is akar, én is vele, de szerintetek mondjam neki hogy részemről elég baráti a dolog?
Vagy hagyjam még hagy alakuljanak a dolgok? Nem akarom megbántani, de nem volt még barátom, és nem vagyok jó ebben. Tanácsokat írhatnátok, és tapasztalatot is, hogy volt-e már veletek olyan, hogy először nem annyira voltatok oda valakiért, de később mondjuk bele szerettetek.
Köszi a válaszokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!