Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez gáz beszólás egy sráctol?
Mindig piszkál egy srác akivel randizok tegnap bemutattam neki csak így poénból mire azt mondta: dugd fel magadnak a középső ujjad
17/L
A 90-es években voltam tizenéves. Lökött, idétlen fiúk, nagyhangú lányok (persze akadt néhány normális is), nem összetartó osztály. Azt hittem, ennél a nemzedéknél nem lehet rosszabb.
2000-es években iskolában dolgoztam, mint pedagógus-asszisztens. A gyerekek, akikkel foglalkoztam, akkor születtek, mikor én jártam gimnáziumba, tehát a 90-es években. Ugyanez volt a meglátásom, hogy már nem lehet rosszabb (tisztelet persze a kivételnek, mert voltak).
Hát, tévedtem. Mert sajnos 2, 5, 10 évenként kiderül, hogy mindig van lejjebb, mint ez a példa - és még milyen sok! - is mutatja.
A hármasnak nagyon igaza van, először is!
Az ötös válasza is TELJESEN rendben van, tőlem ment a zöld és pont így kéne lereagálni a dolgot xD
A tizes...hát neki is igaza van!
Mindig van lejjebb.
Jimi Hendrix------>Ed Sheeran.
A 2 gitáros példakép!
A szöxborgok!
Nagyon esik a szint!!! XD
De azért a Blackpink tud némj vígaszt nyújtani xDD
Én bekaptam volna az ujjacskádat és elkezdtem volna szopizni.
Aztán feldugtam volna neked 😂😂😂
Ahogy azt kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!