Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mostanában járok egy lánnyal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostanában járok egy lánnyal találkozgatni, viszont akármit veszek neki, annyit nem kapok, hogy köszönöm. Talán nem kedvel?

Figyelt kérdés
Érdemes ilyen lánnyal együtt lenni? Félreértés ne essék, nem szakítanék vele amiatt mert nem köszöni meg, sokkal inkább az, hogy ez árulkodik arról, hogy legbelül esetleg nem kedvel? Azt érzem, mintha elvárná, hogy én fizetem neki. Egyszer nem hívott még meg, pedig lett volna sok alkalma rá. A legnagyobb bajom ezzel, hogy nem igazán fér bele a keretbe. Mekiben alkalmanként kb 2500 forintért eszik (jó drága dolgokat vesz). Mi lesz ha kifogyok a pénzből? Ha kifogytam már nem is kellenék neki?

2021. márc. 1. 23:42
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Jó udvariatlan. Szerintem is úgy gondolja, hogy te vagy a pasija, na akkor te majd költöd rá a pénzed, aztán meg se köszöni, olyan bunkó, mert ez "alap dolog".
2021. márc. 2. 09:40
 12/26 anonim ***** válasza:
97%
Minek veszel neki bármit is?
2021. márc. 2. 10:05
 13/26 A kérdező kommentje:
Azért kedves utolsó, mert eddig nem nagyon tudtam kezelni ezt a helyzetet.
2021. márc. 2. 10:20
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez végülis csak 2 alkalom volt (eddig), elsőre nem biztos, hogy feltűnt. Amúgy kérdező, dolgozol? Mert tini kategória, szóval simán lehet, hogy tulajdonképpen a szüleidet nyúlja le rajtad keresztül.
2021. márc. 2. 10:36
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Igen neveletlen, amit csinál, ilyet még nem is hallottam. Akárki hív meg, párunk, barát, családtag, első randevú, elő nem fordulna, hogy a legdrágábbat kérjem, épp ellenkezőleg.

Egy kedves barátommal mentünk Burger Kingbe, ő hívott meg, eszembe nem jutott drága dolgot rendelni. Égne a pofám rendesen, pedig nem minimálbért keres. Olyan is történt, hogy véletlenül összefutottunk, ebédidő volt, vett magának hamburgert és megkérdezte, kérek-e. Nem kértem. Vagy karácsonyi vásárban forralt borra. Csak egy decit kértem, ne kerüljön neki sokba (akkor még egyetemre járt). Fagylaltozni általában én hívom meg.

Hallják, azért ekkora pofátlanságot, hogy legdrágábbat kéri, ráadásul meg se köszöni? És még nem is viszonozza, nem hívja vissza süteményre, fagyira, kávéra/teára, semmire? Én hagynám ezt a bunkó, illetlen lányt. Senkit nem eszünk/iszunk ki a vagyonából, plusz 14-es jól mondja, ha mindketten diákok, valószínűleg a szülőktől kapott zsebpénz, amit ez a "kedves" lány felzabál.

2021. márc. 2. 20:01
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Én lány vagyok, és nekem rohadtul kellemetlen érzés lenne már maga az, hogy a srác fizet nekem, én meg meg sem köszönöm, nem hogy még kétszer egymás után is, és még direkt a legdrágább kaját kérem :D

Még 16 éves koromban volt egy olyan kapcsolatom, ahol a srác estis volt és volt rendes melója (már 19 volt) és ott is egyébként általában felesben fizettünk. Bár megesett hogy ő fizetett valamit, de egyáltalán nem csináltunk ebből rendszert, mert szerintem nem szabad. Nyilván véges volt a "keret" amit édesanyáméktól kaptam és ezt tök intelligens módon megtudtuk beszélni, viszont szerintem ha két ember ugyanabban az anyagi helyzetben van - már pedig ti ugyanabban vagytok elméletileg, hiszen tinikategóriáról van szó, ahol mind a ketten a szüleitektől kaptok pénzt - akkor tiszta sor, hogy felesbe fizetnek, vagy pedig ha az egyik meghívja a másikat, a másik valamikor viszonozza.

Egyébként pedig ez nyilván nincsen egyensúlyban minden kapcsolatban, és talán nem is az a legfontosabb, hanem az, hogy beszéljetek róla, beszéljétek meg, és ne legyen az, hogy az egyik lehúzza a másikat. Személyes véleményem szerint meg én is azt állítom, hogy nem jársz jól ezzel a lánnyal. Úgyis még van rahedli másik ;D

2021. márc. 3. 04:52
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

12 ezret költöttek, ebből 4 a fiúé, vagyis 8-at kellett erre a "szerény" lányra elszórni? Hát én nem finanszíroznám. Mások ennyit költenek nagyvásárláskor és egy-két hétig elvannak belőle, alapételekre gondolok.

Amikor barátom meghívott, 2-3 ham- és sajtburgert kértem, 1000-1500-ból megvan. De 4-5 ezerért követelni? Mert ez már az, nem kérés, mivel meg se köszöni.

2021. márc. 3. 14:13
 18/26 A kérdező kommentje:
A legnagyobb baj az, hogy igazatok van. :c
2021. márc. 3. 23:53
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Na de hogy álltok kérdező? Remélem nem viszed el még egy randira, ha csak nem beszéltétek meg normálisan valami csoda folytán. :D
2021. márc. 3. 23:56
 20/26 A kérdező kommentje:
El fogom vinni, mert nem fogok pénzt költeni, csak saját magamra. Vele még nem beszéltem erről.
2021. márc. 4. 01:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!