Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha első randin ha nem beszélünk olyan sokat az gáznak számít?
Nekem mindig fontos volt, hogy tudjak beszélni a barátommal. Gimiben az egyik barátommal akármit kitaláltam sehogyse ment a kommunikáció😂🤦🏻♀️
Aztán most a párommal be nem áll a szánk. Órákat tudunk beszélgetni egy porszemről is:D
Emberre válogatja!
Én szeretek beszélgetni, ahogy párom is. Ahogy a 2-es írta, mi is képesek vagyunk egész nap járatni a szánkat. Mindig is ilyen partnereket kerestem, akikkel lehet beszélgetni is. Persze, mindez nem jelenti, hogy olykor ne lennének halk, csendes pillanataink. Hiszen, egy idő után fél szavakból is megértjük egymást.
A hallgatás is lehet beszédes. Tudom mikor hallgat azért mert fáradt, mikor azért mert rossz napja van, mikor mérges vagy mikor van úgy kielégülve a szextől, hogy már nincs ereje beszéli sem.
Vannak olyan ismerőseim, akik alig beszélnek egymással, mégis jól megvannak. Nem tudom, miként csinálják. Talán, náluk az is benne van a pakliban, hogy a sérelmeiket sem beszélik meg, inkább elfojtják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!