Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Miért nem ír vissza egyszer...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem ír vissza egyszer csak? 19F

Figyelt kérdés

7 évvel később rátaláltam egy lányra az általános iskolai osztályomból, és nagyon megtetszett, pont ilyen lányra vágyom mint ő.

Kiderült, hogy ismerősök vagyunk Facen ezért ráírtam, emlékezett is rám, kölcsönös volt az érdeklődésünk, ő is kérdezett felőlem, és nem is szűkszavúan beszélt, válaszolt.. hétfő reggel még írt nekem és a válaszomat már meg sem nézte azóta se, pedig csomószor fenn volt.

Egyáltalan nem nyomultam, és biztosan nem írtam rosszat, én is csak annyit és akkor írtam amikor szükséges volt..

2021. febr. 26. 02:01
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Mert valószínűleg nem érdekled mint pasi. Megbeszéltétek kivel mint történt, mint régi ismerősök, de ebben valószínűleg a részéről csak ennyi volt, nem több.
2021. febr. 26. 07:59
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Úgy ahogy az első mondja sajnos. A lány nem találta meg benned azt mint pasit. Hiába is hívod el találkozni, az nagyon gáz úgy, hogy meg sem nézi az üzeneteidet.
2021. febr. 26. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!