Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány akit ismertem kb 2éve?
Figyelt kérdés
Elkezdtünk irni és mondta hogy küld videót és írtam neki hogy hol a video ?Erre nem irt semmit de két napra rá irt meg elküldte a videot most mi legyen vissza írjak neki ?2021. febr. 8. 17:08
2/6 anonim válasza:
Köszönd meg neki és írd meg, hogy tetszett a videó.
Küldj neki Te is valamit, aztán a reagálásából meglátod, mit akar tőled és akar-e egyáltalán.
4/6 A kérdező kommentje:
Az hogy táncol de nekem rosszul esett hogy nem irt 2 napig
2021. febr. 8. 17:51
5/6 anonim válasza:
Mert gyámoltalan vagy és kisfiú.
6/6 anonim válasza:
Nekem negatívan jön le ez a "hol a videó?"
Ha már saját magától (remélem) eldöntötte hogy küld videót, akkor nem kellene követelni.
Amúgy meg lehet nem merte elküldeni, vagy többször újravette, elrontott közbe valamit stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!