Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok!Titeket mennyire zavarna ha egy srácnak hosszú haja van?
Most tervezem megnöveszteni és arra lennék kiváncsi hogy bejön-e nektek és ha igen akkor milyen hosszban vagy stílusban?
Vagy felejtős a történet mert nem jön be
Ha válaszoltok akkor nemet és kort is írjatok légyszíves
18 éves fiú vagyok és nekem évek óta váll alá-hátközépig érő barna hullámos hajam van.
én az esetek 80%-ban pozitív kritikákat,dicséreteket kaptam-irigyelik meg milyen sok van és milyen szép és jól áll.
szóval ha jól áll és rendszeresen mosod-ápolod akkor hajrá.Én nem a lányokért növesztettem hanem magam miatt mert tetszett,de persze nagyon örültem hogy sok lánynak tetszik :)
Kapcsolat szempontjából nem hiszem, hogy a haj a legfőbb mérvadó. Valakinél egy plusz a hosszú haj, míg van, akit nem igazán érdekel és van akinek nem tetszik.
Eléggé divatba jött mostanában a fiatal, tini srácoknál a hosszabb haj, szóval nem hiszem, hogy negatívum lenne vagy "más" lennél hosszú hajjal:D
nekem nagyon bejonnek a hosszu haju pasik, de kerlek legyel igenyes 🙏 van par hosszu haju fiu osztalytarsam, es ok nem mossak/apoljak rendesen, tiszta zsir meg koc a hajuk es valami borzalmas rajuk nezni 😖 de ha rendszeresen apolod akkor szerintem tuti jol fog kinezni 🤷♀️😌
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!