Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az fura ha 18 éves nem akkarok kapcsolatot ?
Figyelt kérdés
Sokan írnak nekem az Instán a világ különböző pontjáról és fb is nagyon sokan jelölnek be és írnak azok is akiket vissza se igazolok. Párat vissza igazoltam föleg azokat akikel már találkoztam személyesen és a legtöbb egyböl azt kérdi járok e valakivel és ez nekem nem jön be . És vanak akik minden nap írtak nekem mit csinálok hogy vagyok és ezt ugy fél óránként mondtam ne írjanak de nem müködött és le tiltottam és ki töröltem öket . Nem igazán érdekeltek akik írtak mert én a személyes találkozásokba hiszek2021. jan. 13. 18:01
1/10 anonim válasza:
Neem furra , van ien is csinad nyugotan.
2/10 A kérdező kommentje:
És szeretek szingli leni
2021. jan. 13. 18:07
4/10 anonim válasza:
Akor maragy az jo ugy is leni nem zaklat a pasi elvagy egyedul
5/10 A kérdező kommentje:
Csak a barátaim mondják állandóan hogy pasizak már be rendesen meg probáltam de alig ismertük egymást le akart velem feküdni és ott is hagyot mikor azt mondtam én nem
2021. jan. 13. 18:15
6/10 anonim válasza:
Hat akor nem is szeretet igazan szeritem, ki akart hasznáni nem vot türelme hozád. Nem jo ne torogy vele
8/10 anonim válasza:
Igen, valószínűleg az átlagnak fura. De a lényeg, hogy neked hogy jó.
9/10 anonim válasza:
Ne adj mások szavára, élj a magad elgondolása szerint, semmiről sem vagy lemaradva. Mindennek eljön majd az ideje.
Akkor látnám problematikusnak, ha sosem akarnál magad mellett tudni valakit.
10/10 Szivessa3 válasza:
Igen, picit furcsa, de egyáltalán nem probléma, de lehet, hogy az de csak egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!