Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan működik a randizás?
16/L vagyok
1. Hogyan kell párt találni?
Most akkor szerelmes leszel valakibe és reménykedsz hogy ő is és mindenki csak egy emberbe lehet szerelmes vagy keresgélsz és bárki aki tetszik azt elhívhatod randizni?
2. Mi a külömbség a szerelem és a barátság között?
3. Mitől lesz valami romantikus?
Az első kb, de ez elég összetett. Barátságból, egy ismeretségből stb. Bármiből lehet kapcsolat.
Másik kettőre azért nem válaszolnék mert ez szubjektív.
1. pl. én hogyan találtam szerelmet? Tinderen. Ezzel nem arra biztatlak, hogy társkeresőzz. De nem csak negatív oldala van az ilyen alkalmazásoknak, főleg így karantén ideje alatt, jól is jön. Én a barátommal májusban kezdtem el beszélgetni, azóta is együtt vagyok vele :)
2.fogod érezni mikor vagy szerelmes, és mikor nem. Ha szerelmes vagy, csak rá gondolsz, egy barátot azért ki tudsz verni a fejedből
3. mitől lesz valami romantikus? azt is érzed, ha pillangók repkednek a pocidban, akkor valami romantikus. Ha a másik fél elmosolyodik valamin amit teszel/ mondasz, az is romantikus. Ilyen dolgok maguktól fognak jönni, nem kell ezen külön stresszelni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!