Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lát egy 17 éves lány egy 30 éves pasiban?
Figyelt kérdés
A kollégám 30 F és már sokadik randin van túl egy 17 éves lánnyal.
Egyrészt nem tudom,hogy a lánynak miért jó ez.
Másrészről ugyan nem vagyok szülő,de ha az lennék biztos nem örülnek neki hogyha a lányom egy 30 éves f*sszal randizna.
2021. jan. 7. 09:58
11/13 A kérdező kommentje:
Igen
Fordítva is abszolút fura nekem
Én 24 alatt nem is nézegetek pedig én még csak 29 vagyok
2021. jan. 7. 16:17
13/13 anonim válasza:
A szüleim közt cirka 15 év van, és sosem éreztem furának. Most még lehet hogy nagynak tűnik a korkülönbség de később nem lesz olyan feltűnő. Egyébként meg az érintetteket kérdezd, mi csak találgathatunk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!