Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Neten megismerkedtem egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neten megismerkedtem egy nagyon helyes pasival és azt mondta hogy meghív randizni és bulizni amint lehet majd. Azóta csak erre gondolok. Ha így mennék majd az jó lenne? 17 leszek nemsokára ha ez számít.

Figyelt kérdés
[link]

2020. dec. 24. 12:36
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
35%
Nagyon önbizalomhiányos vagy! Ebből nem lesz így jó kapcsolat.
2020. dec. 25. 13:58
 22/51 anonim ***** válasza:
27%
Mi az hogy meghív majd amint lehet? És te ruhákat próbálgatsz lényegében a semmire? Konkrét időpontot sem mondott. Ezt nagyon benézted.
2020. dec. 25. 14:00
 23/51 A kérdező kommentje:
22: amint lehet=amint újra lehet étterembe/moziba/buliba menni. Tudod a járvány. Vagy te hol élsz? :S
2020. dec. 25. 14:15
 24/51 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem a ruhád színe miatt mondják ezt,ezt a smaragdszínt hozzákötik az idősebb korosztályhoz,teljesen más lenne ha egy fekete ruha lenne,arra nem mondanák ezt hidd el:) ez olyan mint a rózsaszín,el lett könyvelve női színnek,pedig csak egy ugyanolyan szín mint a többi,csak bele lett beszélve az emberekbe,szerintem ez a szín is olyan.Csinos vagy így,azt vedd fel amiben jól érzed magad és magabiztosságot ad,ne egy gyk közösség véleményére adj,mert mindenkinek más az ízlése..
2020. dec. 25. 14:32
 25/51 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Nem csak étterem, buli van, hanem első találkozásnál lehet sétálni és beszélgetni. Beülni sem kell sehova. Milyen gyakran beszélgettek?
2020. dec. 25. 14:37
 26/51 anonim ***** válasza:
62%

Én vagyok az egyik aki azt írta nem korosztályodnak megfelelöen öltözködöl.

Ami leginkább zavarna ha egy lány télen így öltözködne,hiába írod hogy nem lesz kint randi de télen lakásban sem öltözünk ennyire lengén. Kedvelem ha lánynak van magához való esze és funkcionalitás a fö szempont öltözködésnél.

A korodhoz illö pedig egy világos nadrág/farmer illetve sötét felsö lenne. Ne legyen kint a combos,minden lány szép tiniként,nem kell kipakolni föleg nem télen.

2020. dec. 25. 14:45
 27/51 A kérdező kommentje:
25:minden nap beszélünk de majdnem 200km van köztünk. :( szal csak egy séta miatt sok lenne az utazás.
2020. dec. 25. 15:12
 28/51 A kérdező kommentje:
26: Nem farmerben szeretnék randira menni majd
2020. dec. 25. 15:13
 29/51 anonim ***** válasza:
100%
200 km nem egy séta miatt lenne, hanem azért hogy személyesen megismerjétek egymást. Pont hogy mivel nem lehet étterembe menni stb emiatt mégjobban kiderülne, hogy kettesben mennyire tudtok meglenni. És mondhatod, de ha annak a fiúnak annyira kellenél, akkor igenis bevallalná a 200 km-t akárcsak egy séta miatt is.
2020. dec. 25. 15:20
 30/51 A kérdező kommentje:
Januárban mindenképp találkozunk de ez már nem ide tartozik. Inkább térjünk vissza az eredeti kérdésemre légyszi.
2020. dec. 25. 16:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!