Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha neten tetszik meg valaki, és szeretném megismerni, hogy kezdjem el a beszélgetést?
vízilabdázik, kb. 18 éves
Nem tudok róla többet. Fiúsabb típus, sportos.
Én így beszélnék vele:
Én: Sziaa, tudtommal vízilabdázol, ezért érdekelne, hogy ez mennyire kemény sport?
(Itt a srácnak lehet leeshet, hogy bejön neked, de szerintem ezt válaszolná)
Srác: -Szia, igen valóban kemény sport, esetleg ismerjük egymást?
Én: -Nem hiszem, de évfolyamtarsak vagyunk, aztán gondoltam jó lenne megismerkedni, vagy esetleg zavarlak?
(Itt a sráctól dől el, hogy akarja-e a társaságod, de szerintem nem fogod zavarni, de 3 mondatot mondthat)
Srác:
1.Igazából nem éppen alkalmas.
2.Van barátnőm bocsi.
3.Nem zavarsz.
(Ha az 1. Választ mondja, akkor felejtsd el, ha nem ír vissza.
Ha a 2. Választ mondja, akkor rajtad függ, hogy a barátodnak akarod tartani vagy nem.
Ha a 3. Választ mondja, akkor van esélyed.)
Én:
1. Akkor majd írj később amikor jó neked.
2. Nem is erről érdeklődtem. (Röhögős smile)
3. Annak örülök. (Ezután hívd el valahova, fontos, hogy így kezdődjön: Van kedved eljönni...
Példa: van kedved eljönni a fesztiválba/ velem reggelizni/vacsorázni/kajálni egy helyen, ha esetleg nem lenne ellenedre?)
És innentől kezdve rajtad múlik, hogy hova hívod, mit reagál, az időpont is tőletek függ, és lehetőleg ne legyen nagyon csöndes pillanat. Ez után próbálj vele 1-2 naponta beszélgetni vele, telefonon vagy élőben, az mindegy, de élőben lenne jobb. Ez csak egy kezdő tanács volt, hogy hogyan kezdj el vele ismerkedni vagy beszélgetni + jobban megismerheted és az is kiderülhet, hogy annyira nem tedszik a belsője neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!