Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lányok, miért csináljátok ezt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért csináljátok ezt?

Figyelt kérdés

Visszautasítjátok a srácot, de közben mégis utalásokat, meg jeleket adtok.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2020. nov. 21. 18:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%

Azt ugye tudod, hogy nem általánosítunk?

Játszik veled, ribi.

2020. nov. 21. 18:44
 2/11 anonim ***** válasza:
86%

Nagyon sok fiú félre értelmezi a dolgokat:D

Én pl mindenkivel közvetlen és kedves vagyok. Szeretem megölelni is az embereket és állandóan nevetek a vicces dolgokon...Kissé vissza húzódó vagyok és sokszor zavarba jövök ok nélkül is...Ezeket mindig félreértik. Ezek után szoktak elkönyvelni rib.ncnak...Mivem nem egyszer történt már meg ez azóta próbálom vissza fogni ezeket.

2020. nov. 21. 18:54
 3/11 October15 ***** válasza:
0%
2.: Ettől pontosan miért is vagy r*banc? XD Jó mondjuk én pl kifejezetten rühellem ha bárki ok nélkül ölelget de hát valszeg én vagyok szrul összerakva.
2020. nov. 21. 21:10
 4/11 anonim ***** válasza:
76%

3. Ezeket úgy veszik hogy bejönnek nekem és miután vissza utasítom őket jön a kurv.zas

Illetve nem teljesen idegen embereket ölelgetek:D

Meg csak akkor ha akarjaxD

Ok nélkül azért én sem ölelgetek szét mindenkit XDD

2020. nov. 21. 21:43
 5/11 anonim válasza:
10%
Valószínűleg bejössz neki, csak azt akarja, hogy küzdj érte. Nálunk az iskolában egy tanár kifejezetten ezt tanította a diákoknak, hogy akkor is utasítsa el először (talán másodszor) a srácot, ha tetszik neki. Szerintem mondjuk ez hülyeség. Mármint van valóság alapja, de egy idő után már tényleg csak játék az egész. Max egyszer csinálja sztem valaki, h bizonyít a csákó, akkor mehet. Persze ez az én véleményem.
2020. nov. 21. 22:01
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt egy osztálytársam aki nagyon félreértette a dolgokat. Például elköszönt, én visszaköszöntem. Jó hétvégét kívánt, erre én is jó hétvégét kívántam neki. A kommunikáció itt ki is merült nálunk. Néha rajtakaptam hogy néz, ezzel nem tudtam mit kezdeni, de volt egy rossz megérzésem hogy mi van, ha bejövök neki. De úgy voltam vele ha esetelg így is van, akkor van annyira intelligens, és nem mondja el.

Ez sem így történt, megírta viberen. Kedvesen, de egyértelműen visszautasítottam, ennek már 1 hónapja, azóta egyszer tesin mondtam neki hogy bocsi, amikor véletlen beléütköztem, ő pedig mondta hogy semmi baj.

Szerintem semmi olyan jelet nem adtam, ami arra utalt volna, hogy érzelmeim vannak iránta. Mármint én minden oszálytársamnak köszönök, és ha jó hétvégét kívánnak, akkor viszonzom. Nem hiszem, hogy ezek olyan nagy jelek lennének, ő mégis elmondta, hogy hogyan érez. Én ezt tiszteletben tartom, nem élek vissza vele. Azóta furcsán érzem magam amikor néz, de ez legyen a legkisebb problémám. Kerülöm a szemkontaktus, nem szeretném abban a hitben ringatni, hogy esetleg mégis van esélye.

Figyelj, én nem tudom hogy milyen jelekre gondolsz, de az is lehet hogy te értetted félre őket. Arra pedig mmegkérnélek, hogy ne általánosíts, mert nem minden lány ilyen.

2020. nov. 21. 23:54
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem félre értetted a "jeleket"
2020. nov. 22. 13:17
 8/11 anonim ***** válasza:
Lehetséges nem is akart neked "jeleket" küldeni, te csak elképzelted hogy azokat küld...
2020. nov. 22. 15:41
 9/11 anonim ***** válasza:

Szerintem csak kedves lehet veled, esetleg viccelődik.

Ezek nem jelek.

Nem lehet minden második mondata az hogy " na de ezt ne vedd komolyan, csak barátilag viccelődök veled, még mindig nem vagy az esetem"

2020. nov. 23. 10:39
 10/11 anonim válasza:

A fiúk félre értik a dolgokat..

Én mindenkivel kedves vagyok, de néha bunkó is.. ezt félre is értik... "azt hittem van köztünk valami" duma.. megölelem az ismerőseimet.. És néha úgy is higy a másik is ott van akit előtte öleltem még.. ilyenkor káron rakás és megkérdi: " Ez most mi volt??" Én meg értetlenül nézek rá...

A lényeg, hogy nem kell minden lánynak a karjába esni mert éppen rád mosolyog,rád néz, vagy éppen hozzád szól.. ja és "jeleket" ad..

Ha a lányok éreznek valamit a fiúk iránt annak általában ezek a jellemzői: •sokáig nézi a szád

• mindig egyre közelebb megy hozzad

• állandóan "fogdos" ( hozzád ér)

2020. nov. 23. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!