Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hova kéne elhívni a lányt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova kéne elhívni a lányt?

Figyelt kérdés
Már 2 hónapja nagyon jóban vagyok egy lánnyal, sokat beszélünk és szeretném elhívni valamiféle romantikus helyre, ahol nem hal ki a kommunikáció és akár egy csók történhet. Trollok hagyjanak, köszi!

2020. okt. 28. 21:24
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Első randira mindenképp olyan hely kell, ahol egymásra tudtok figyelni, ezért pl. moziba semmiképp ne vidd, de mondjuk egy cukrászda vagy egy sima sétálás a városban szerintem jó lehet.
2020. okt. 28. 21:40
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Séta egy parkban vagy valami kellemes nyugodt helyen jó ötlet, esetleg egy kávézó. A lényeg hogy olyan hely legyen ahol egymásra tudtok figyelni, beszélgetni tudtok de mégis van egy kis mozgalom körülöttetek ami kicsit fellazít titeket es nem görcsöltök rá, hogy beszélgetni kell.
2020. okt. 28. 22:04
 3/3 anonim ***** válasza:
12%
Szerintem meg jó a mozi, mert legalább nem kell izgulni hogy nem lesz miről beszélni vagy kínos lesz, és lesz vmi közös dolog is amiről bármikor tudtok beszélni
2020. okt. 29. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!