Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mennyit szoktatok randizni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit szoktatok randizni?

Figyelt kérdés

A barátommal 16-17 évesek vagyunk, most decemberben lesz 2 éves a kapcsolatunk. És az utóbbi időben azt érzem, hogy mintha "belefásultunk volna" a hétköznapokba.

Tavasztól nyárig nagyon jó volt minden, mert a sulibezárás után szinte nonstop együtt voltunk, nyáron 2x2 hetet nyaraltunk kettesben is most először (családi nyaralóban). Most meg nagyon semmi mást nem csinálunk, csak egymásnál vagyunk, néha elmegyünk vacsorázni, vagy suli után beülünk ebédelni valahová, vagy kávézni és ennyi. Tudom, hogy a barátom utálja a hideget és ezt a szürkeséget, de azért na...

Tök jó lenne néha elmenni 1-1 vidéki nagyvárosba úgy, hogy reggel megyünk, este jövünk. Vagy csinálni valami programot (Budapesten élünk, így bőven akad). Most havi 1, nagyon max. 2 ilyen van.

Szerintetek sokat várok ezzel?

2020. okt. 28. 12:53
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom, szerintem most is elég sokat mentek el ide-oda.

De megértem azt is, ha te többre vágysz.

Beszélj a barátoddal erről, de ha ő erre nem vevő akkor házon belül is csinálhattok új dolgokat.

Pl.: társasozzatok, rajzoljatok valamit közösen, főzzetek valami olyat, amit még egyikőtök se csinált, edddzetek együtt, nézzetek valami fura nyelven filmet, vagy nézzetek valami ismeretlent hang nélkül és próbáljátok meg szinkronizálni, tanuljatok valami érdekeset együtt (új nyelv pl)...most hirtelen ennyi jutott eszembe. De sok mindent lehet házon belül is csinálni:)

2020. okt. 28. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!