Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiúval már régóta beszélek de nem tudom hogy merjek-e lépni(?) Többi lent.18/L
Figyelt kérdés
12.-es vagyok és az egyik barátnőm bátyjáról van szó. Barátnőmmel már beszéltem erről és ő még örülne is neki ha együtt lennénk.Nagyon jól megértjük egymást a fiúval és az érdeklődési körünk is hasonló. Volt már olyan hogy elmentünk kettesben kávézni vagy moziba de sose mondtuk ki hogy randi lenne és nem js történt ölelésen kívül semmi. Jövőre ugyan arra az egyetemre szeretnék járni mint ő mivel én is gazdasági pályán szeretnék továbbtanulni. Nem úgy vetten észre hogy visszahúzódóbb lenne,mivel ő az a srác aki bárkihez odamegy beszélgetni/flörtölni. Nem nagyon vettem észre jeleket nála. Egyszer esett meg az hogy egy random lánnyal beszélgetett egy kocsmában és párszor odanézett mintha valami reakciót várna. Nem tudom hogy lépnem kéne-e egyáltalán. Jól jönne egy kis segítség mit tegyek vele kapcsolatban. Előre is köszönöm2020. okt. 8. 11:40
1/3 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy érdemes volna vele kezdeni bármi többet barátságnál. A leírtak alapján nem az a típus, aki kitartana melletted.
2/3 anonim válasza:
Szerintem meg nem árt tudatosítani benne, hogy többet is el tudnál képzelni. Mi lenne, ha ezt konkrétan elmondanád neki? Mi történhet? Jóban vagytok, max azt mondaná, hogy ő barátként tekint rád és annyi. Máris megszűnnének a kétségei. De nem hiszem, hogy közömbös lennél számára.
3/3 anonim válasza:
Nem való párkapcsolatra ez a fiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!