Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ciki, ha első randin sok a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki, ha első randin sok a kínos csend?

Figyelt kérdés

Most volt első randim a fiúval, eléggé szótlan voltam, mert amúgy is visszahúzódó ember vagyok. Viszont én elvileg nagyon tetszem neki és a randi közben említett következő találkozást. Szerintetek lesz esélye, hogy megint elhív?

Én: 16/L, ő: 18/F

2020. okt. 3. 19:46
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
45 szavazat
 1/2 Stark2000 ***** válasza:
95%
Szerintem elfog hívni, de második randin elengedhetnéd magadat és beszélhetnél picit. Csak magamból indulok ki, de ezek az első találkozások eléggé teszt jellegűek, hogy hogyan működtök együtt.
2020. okt. 3. 19:52
 2/2 anonim ***** válasza:
16%
Emlékszem elsöre mennyire nem szerettem a sárgaborsó főzeléket mostanra már követelem hogy ha nincs .
2020. okt. 3. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!