Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek ebben a szituacioban?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ebben a szituacioban?

Figyelt kérdés

21 eves vagyok es még sosem voltam randizni. Viszont most egy gyonyoru lanyt megismertem es vettem a batorsagom es elhivtam randizni (szemelyes talalkozora ismerkedes celjabol). Mar vartam is, hogy letilt messengeren de legnagyobb meglepetesemre rogton belement. Oszinten szolva ez eletem egyik legboldogabb pillanata..

Ugyanakkor sajnos tapasztalatlansagom miatt fogalmam sincs hogyan kell viselkedni... az erdekelne igazabol, hogy hogyan koszonjek ha ode erek (puszi, oleles stb..), mi legyen a program, vigyek e neki valamit, hogyan koszonjek el stb... egyszoval nagyon halas lennek ha egy tapasztalt ferfitarsam adna par tanacsot. :(

Egy olyan utolso kereesem lenne, hogy eg egyebkent randinak szamit? Igazabol nincs kimondva de ismerkedes miatt talalkozunk szemelyesen.

2020. szept. 26. 12:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hű, nem kell mindent megbonyolítani.

Hogy koszonj, hogy koszonj?

Szia, és puszit adsz.

Mi ebben a bonyolult?

Aztán meg beszelgettek, kerdezgeted, hogy mit szeret csinalni, mi az érdeklődési köre stb.

A vége ugyanez, szia jó volt veled ez a nap, puszi.

Ennyi.

Mit paráztok rá annyira?

2020. szept. 26. 12:51
 2/6 A kérdező kommentje:

Es hany db puszit kell ilyenkor adni? 3 vagy 2? Illetve az arcanak melyik oldalaval illik kezdeni?

Még veletlenul sem fogja azt hinni, hogy nyomulok? :(

2020. szept. 26. 12:58
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

😀

Nos, szerintem aki a három puszit kitalálta, elmehet a búsba, én mindig csak kettőt adok és slussz.

Jó hogy nem már egy fél óráig puszilgatom már mindet.

Az arcnak melyik oldalával?

Tök mindegy, amelyik kézre ill. Szájra esik.

Nem ezen van a hangsuly. Hanem azon, hogy természetesen viselkedj, ne görcsölj.

Nem az életedért fogsz küzdeni, hanem csak dumcsizni egyet, meg értelmesen eltölteni a délutánt.

Lényeg hogy jól erezzétek magatokat.

Az nem nyomulas, ha találkozáskor adsz neki két puszit. Meg amikor elköszönsz.

A lényeg hogy ismerkedtek, hogy ismerd meg, milyen maga a csaj, miről hogy vélekedik.

Hogy passzoltok egymáshoz.

Esetleg van e közös erdeklődési körötök, mert az fontos.

2020. szept. 26. 13:24
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Őszintén szólva sajnos jelenleg nagyon görcsölök, viszont próbálom nyugtatni magam és megpróbálok majd hasonlóan viselkedni az itt leirtakhoz.

Mikor ti voltatok randizni, ez a fajta viselkedés megnyerő volt egyébként?

2020. szept. 26. 16:14
 5/6 anonim ***** válasza:

Van egy diszkrét bája, ha látszik a pasin, hogy izgul, de ha tulizgulod, akkor pancsernek fogsz tünni.

Legyél laza, hisz amúgy se jelent semmit ha egy lánnyal elmész valahová.

Attól még nem lesz leanykérés.

Meg ki tudja hányadik csajszi üti meg annyira a mércét, hogy azt mondod, na igen, ezt a nőt elvenném.

De addig hosszú és rögös az út.

Sajna nagyon kritikusnak kell lenned ha jól akarsz választani.

Nem elég ha jól néz ki, képzeld el 20 év múlva is milyen lehet.

Na meg a belső.... Szerintem az a jó valasztas, akivel van közös temad, van közös hobbid, az még jobb ha több.

Ha együtt tudtok csinálni valamit, az az alapja a parválasztásnak is, hisz az is az, csak nagyban.

2020. szept. 26. 16:43
 6/6 Salilala ***** válasza:

Köszönésnek 2puszi. A találkozás lefolyása alatt legyél minél lazább, és próbáld meg levenni a nőt a lábáról. Persze azért értelmes legyél, csak legyen meg a kisugárzásod! Ehhez nagyban hozzájárul a kinézet, szóval legyél elegáns.

Az elköszönés a sikereden múlik.

Lehet egy rideg "további jó estét", lehet egy hasonló baráti 2puszi, de ha sikerül lenyűgöznöd, lehet csók.

Hozd ki magadból a legjobbat!

2020. szept. 27. 02:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!